自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

去歡樂世界、大馬戲、動物園、四海一家食buffet
揾海馬哥買飛唸住平dd,
同Fion联絡,Fion操流利廣東話,態度都唔錯
到交收,係同海马哥交收,呢个海马哥是正宗大陸人,大陸式態度,大陸式做事手法。明明佢做得唔好,又遲大到,累到我地遲晒入場,擺唔到靚位,坐山頂位。但到頭來竟然話番我地。
呢d人做得唔好永遠唔會承認,只會賴人
仲唸住聖誕同班同事攪次長隆遊,一行30幾人,真係唔使旨意我幫襯佢,去中旅買仲好,又唔貴又穩陣

[ 本文章最後由 mumom 於 08-9-20 23:01 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

Fion又係邊個呀?

禁止訪問

別墅

佢有好多分身a/c,自我推介架
曾經有人叫佢唔好再係咁4出分身扮遊客扮分享,話佢好討厭。當然啦,為左造廣告,佢話之理啦

原文章由 babesiu 於 08-9-20 23:08 發表
睇旅遊版有關長隆既topic都有人推介佢咖喇.

侯爵府

暑假參加過一間旅行社, 去長隆旅行又平又底玩, 我一家14口, 個個都讚不絕口, 連6299都話我醒(平時要求都幾高的), 點解找到這旅行社, 其實是朋友介紹的, (美食之旅)

[ 本文章最後由 pinkykei200 於 08-9-20 23:54 編輯 ]
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咁你真係好好彩!我都參加過1次美食之旅,非常揾笨!
原文章由 pinkykei200 於 08-9-20 23:53 發表
暑假參加過一間旅行社, 去長隆旅行又平又底玩, 我一家14口, 個個都讚不絕口, 連6299都話我醒(平時要求都幾高的), 點解找到這旅行社, 其實是朋友介紹的, (美食之旅) ...
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

好媽媽勳章

我8月尾都去左大馬戲、動物園、四海一家食buffet
揾海馬哥.
但次次佢都早過我到喎,有時唔係佢揸車,係佢d伙計,但個個都好有禮貌.
我仲諗住下次再上去,約多d人一齊book佢d別墅添.

原文章由 mumom 於 08-9-20 22:39 發表
去歡樂世界、大馬戲、動物園、四海一家食buffet
揾海馬哥買飛唸住平dd,
同Fion联絡,Fion操流利廣東話,態度都唔錯
到交收,係同海马哥交收,呢个海马哥是正宗大陸人,大陸式態度,大陸式做事手法。明明佢做得唔好,又遲大到,累到我 ...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

岩岩中秋去完,話過永遠唔會揾咩海馬哥!!!
攪到掃晒興

複式洋房

回覆 #3 pinkykei200 的文章

邊間好D呀, 有無好介紹呀, 我都想去長隆玩!

侯爵府

原文章由 QQ_ConCon 於 08-9-21 00:55 發表
邊間好D呀, 有無好介紹呀, 我都想去長隆玩!

美食之旅, 沒有購物點去的
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

原文章由 wong2323 於 08-9-20 23:57 發表
咁你真係好好彩!我都參加過1次美食之旅,非常揾笨!

你有什麼不滿, 我去3日2夜只需$2600(2大1小),OK喎連我麻煩99都好滿意
愛※是※不※保※留

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有冇details ? pm比我得嗎?唸住下次帶埋6299一行十幾人去
but真係唔想揾番海xx,唔想再比人掃興

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 01:00 發表

你有什麼不滿, 我去3日2夜只需$2600(2大1小),OK喎連我麻煩99都好滿意

侯爵府

收pm, 佢電話非常難打的,比多小小心機, 我最初試打了1小時
原文章由 wingogo 於 08-9-21 01:11 發表
有冇details ? pm比我得嗎?唸住下次帶埋6299一行十幾人去
but真係唔想揾番海xx,唔想再比人掃興

[ 本文章最後由 pinkykei200 於 08-9-21 01:47 編輯 ]
愛※是※不※保※留

侯爵府

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 01:00 發表

pk,

長隆我去左好多次la....不過聖誕可能會攪...浸溫泉wor...你無無興趣呀.....

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

原文章由 pinkykei200 於 08-9-21 00:58 發表

美食之旅, 沒有購物點去的

咁係邊間黎架.

伯爵府

BK Milk勳章

一早知啦
小心新會員

原文章由 子子家 於 08-9-20 23:20 發表
佢有好多分身a/c,自我推介架
曾經有人叫佢唔好再係咁4出分身扮遊客扮分享,話佢好討厭。當然啦,為左造廣告,佢話之理啦

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

参加美食之旅好過啦,經濟實惠。

首頁

尾頁

跳至