跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

醒目開學勳章

晴晴都係食雀巢0架, 屋企仲有幾罐潻, 唔知有無得退呢?
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

ummmmmmm, 通屋都係毒品、I still have 6cans雀巢...

原文章由 fslwkl 於 08-9-22 09:18 發表
晴晴都係食雀巢0架, 屋企仲有幾罐潻, 唔知有無得退呢?

別墅

我個仔都係食緊佢,依家都唔知點算好,屋企仲有幾罐;如果轉第二隻有邊隻好介紹?(最好幫到便便唔辛苦個D),Thanks a lot !

男爵府

好媽媽勳章

回覆 #1 joannechancw 的文章

我一直都唔鐘意雀 巢的產品,因為佢會用機因改造的食物, 但估唔到咁大間公司都咁無良

別墅

我2隻女都飲咗金裝1+年半有多...上星期知道大陸奶品有問題時,已即時改飲牛欄牌...今早仲帶咗佢地去社區診所到test 尿尿,佢地話尿中無protein所以應該無事...

別墅

朋友話"金裝1+"可以到惠康或百佳退回$$(唔使單)
想請問轉雅培恩加健(3)好唔好???

大宅

條production line 基本上已開始北上生產, hk廠房又細左. 係內地生產個risk又大左.

原文章由 joannechancw 於 08-9-22 23:03 發表
朋友話"金裝1+"可以到惠康或百佳退回$$(唔使單)
想請問轉雅培恩加健(3)好唔好???

大宅

亞囡學校都係叫我地家長check 呢度

http://www.cfs.gov.hk/tc_chi/wha ... roduct_samples.html
都唔知信邊度好~ 

係時候戒奶...

[ 本文章最後由 minnelli 於 08-9-22 23:53 編輯 ]

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

別墅

請問你所指的“開始北上生產”是否指雅培IQ(eye Q)呢,佢又話自己D奶粉係愛爾蘭生產﹖

原文章由 dora611 於 08-9-22 23:38 發表
條production line 基本上已開始北上生產, hk廠房又細左. 係內地生產個risk又大左.

洋房

Thank you minnelli, the website is very useful

原文章由 minnelli 於 08-9-22 23:42 發表
亞囡學校都係叫我地家長check 呢度

http://www.cfs.gov.hk/tc_chi/wha ... roduct_samples.html
都唔知信邊度好~ 

係時候戒奶...

男爵府

我朋友個女食左雀巢2年到,剛驗尿check有問題要轉介去e 院驗血check真d,所以食雀巢真係要check隱陣d!

大宅

而家連M&M 同Oreo都有事... , 小朋友真係好常食的.... 見d小朋友課外活動放學, 都係咁你請我我請你食, 真係擔心呀! 以前大陸工作我都成日食Oreo 架, 一pack 一pack 咁買, 平呀嘛! 難為小朋友!

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

首頁

尾頁

跳至