自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

頭先買餸經過bea, 人頭湧湧, 有老有嫩有殘障. 啱啱打完風, C9要湊細路去迫(有D重要撲奶粉), 坐輪椅又去迫, 幾十歲行路震震下又去迫, 好殘忍呀!! 我有BEA戶口, 但我冇去攞$, 因為有信心, 亦都冇辦法去排長龍, 只好過門不入.

個個咁傳, 人嘅心理係"寧可信其有", 唔擠提就假.

快D拉晒個/班死PK!!

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 whitehorse 於 08-9-24 17:17 發表
頭先買餸經過bea, 人頭湧湧, 有老有嫩有殘障. 啱啱打完風, C9要湊細路去迫(有D重要撲奶粉), 坐輪椅又去迫, 幾十歲行路震震下又去迫, 好殘忍呀!! 我有BEA戶口, 但我冇去攞$, 因為有信心, 亦都冇辦法去排長龍, 只好過 ...

支持! 支持!

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

啲人up得就up
有冇根據

禁止訪問

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

agree ! 衰人因住有報應呀:;pppp:

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 whitehorse 於 08-9-24 17:17 發表
頭先買餸經過bea, 人頭湧湧, 有老有嫩有殘障. 啱啱打完風, C9要湊細路去迫(有D重要撲奶粉), 坐輪椅又去迫, 幾十歲行路震震下又去迫, 好殘忍呀!! 我有BEA戶口, 但我冇去攞$, 因為有信心, 亦都冇辦法去排長龍, 只好過 ...

AGREED!

侯爵府

原文章由 snoopy8787 於 08-9-24 17:20 發表
點解啲人咁無聊

冇野做果頭 搞到人心惶惶

禁止訪問

複式洋房

其實如果有留意股票市場既人都知道, 由mon開始已經有人不停咁拋售東亞D股票, 今日頭條又話李XX斥資千萬回購自己D股票, 種種蹟象好難令人唔信wor

男爵府

唔好再傳啦, 令到個個心慌慌 真係冇陰公
哈哈

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唯恐天下不亂!!!!

大宅

好離譜...要楝都唔好搵今日囉...外邊橫風橫雨...發報人...佢自己阿媽...身體人又去排隊...有事咁點架...喱啲人好黑心..
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 xo_cat 於 08-9-24 17:37 發表
唯恐天下不亂!!!!

要求 bk delete 有關謠傳啦, 平時delete 人地 d topic 又咁有效率

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 whitehorse 於 9/24/08 17:17 發表

最怕D老人家走去拎哂D錢,重更加唔安全。

大宅

醒目開學勳章

如果是有問題,李先生點會回購,而唔係出貨呢.....

剩係呢點已經好有問題啦,回購 = 公司有問題,咁長實股價低時,都不停回購....

而拋售東亞股票是因為上次投資單野喎。不能否認,佢地銀行 INTERAL CONTROL 應該有啲問題,所以被調低評級。

原文章由 gm2811 於 08-9-24 17:31 發表
其實如果有留意股票市場既人都知道, 由mon開始已經有人不停咁拋售東亞D股票, 今日頭條又話李XX斥資千萬回購自己D股票, 種種蹟象好難令人唔信wor
    日本有怕死的 "自慰隊"

別墅

我屋企人都有用 "東亞"....
都係冇去攞錢....

d造謠者.....真係唔好咁討人厭啦,
香港已經好多 "問題" 煩緊,
唔該當做下善事,唔好再嚇人la.......

複式洋房

咁我又唔怪周圍通知親戚朋友嘅人, 有事梗係要通知啦, 只不過好心做壞事, 中咗人計.

再過兩日, 如果東亞股票升返, 咪有人賺大$囉. 估下咋!

王國長老

王國長老

我都冇去提, 由得佢啦, 我估唔會冇既.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

People who spread the news has bad faith. The long queue are those non-business worker who only based on the words of mouth or eye witness.

Poor of them under the strong wind and rain........

Joseph Yam of Hong Kong Monetary Authority ("HKMA") has announced full support of BEA and has over qualify of the reserve in the HKMA, that should stop the rumour. Even Chief Executive Donald Tsang need to seek the banking info from HKMA.

首頁

尾頁

跳至