跳至

首頁

尾頁

大宅

我個囡, 仲係未出牙...

希望唔好真係最遲係我個囡喇~~

[/url]

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 ky2005 於 08-10-4 11:29 發表
我個囡, 仲係未出牙...

希望唔好真係最遲係我個囡喇~~

未出牙?好丫!!食糖唔驚Luck牙呀!!

我家老人說:越遲出牙,條命越好--冇咁辛苦o咼!!

大宅

原文章由 beebe 於 08-10-4 11:37 發表

未出牙?好丫!!食糖唔驚Luck牙呀!!

我家老人說:越遲出牙,條命越好--冇咁辛苦o咼!!

真係~~

[/url]

大宅

係喎... 睇返d相又真係無牙喎!! 哈哈~~ 咁未好囉. 跟據老人家所講, 遲d出牙乜都好呀, 除咗條命好, d牙仔將來都會靚d同埋堅硬d架. 所以之前係咁叫亞囡唔好咁快出. 哈哈~~ 真羨慕!!
有人陪小之呀, 柔柔都係好似啱啱見白咋~~

welcome to audreyMAmi BLOG

大宅

我個女都係岩岩出, 照我所知真係越似出越好~
遲出個 d 父母係冇咁辛苦..都係聽人講..唔知係唔係..keke

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

我個囡而家先出緊第二隻,兩隻都生得唔正呀。都唔知點解。出得又慢第一隻九月先出。而家都就黎一歲先出第二隻。而且見佢出得好似好辛苦,又發燒又扭計。
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

別墅

原文章由 audreybaby 於 08-10-4 11:48 發表
係喎... 睇返d相又真係無牙喎!! 哈哈~~ 咁未好囉. 跟據老人家所講, 遲d出牙乜都好呀, 除咗條命好, d牙仔將來都會靚d同埋堅硬d架. 所以之前係咁叫亞囡唔好咁快出. 哈哈~~ 真羨慕!!
有人陪小之呀, 柔柔都係好似啱啱見 ...

係呀,柔柔啱啱先出,一出就3隻,而家成日磨牙,'get get'聲。我都聽聞越遲越好,d牙將來堅硬d靚d喎,係咪好命d?咁又未聽過喎!

首頁

尾頁

跳至