懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

09年6月預產的媽媽

我的預產期係6月3日, 想同其他同月的預產媽咪交流吓資料及心得.

[ 本文章最後由 BerniceTang 於 08-10-3 17:52 編輯 ]

大宅

我都係6月預產期,不過我未睇醫生,約咗10月尾先有得睇.

複式洋房

HI , 我是第一胎~~~我用驗孕棒CHECK 左BINGO LA, 我上綱CHECK, 係6月4日預產期, 下星期會去見醫生

男爵府

hi,

我都係2/6 預產期,你地係邊度睇醫生ar?

別墅

原文章由 ngjace 於 08-10-3 17:26 發表
HI , 我是第一胎~~~我用驗孕棒CHECK 左BINGO LA, 我上綱CHECK, 係6月4日預產期, 下星期會去見醫生

hello,我都係第一胎,預產期係6月7日
約咗下星期二(7/10)見醫生~

洋房

我是第一胎! I've already booked 養和剖腹.
約咗下星期6(11/10)見醫生. Very exciting!!

Do you guys have any signs?
For me, I've breast pain, stomach is getting bigger...

禁止訪問

複式洋房

HALO..第一胎..預產期6月啊~!!!11月先去睇醫生同埋照超聲波...

各位媽媽MSN我一齊傾下丫~~

[email protected]

複式洋房

HALO....第一胎~~6月預產啊~~!!
11月去睇醫生照超聲波.....

各位媽媽~~~MSN我傾下計丫~~^^

複式洋房

其實照超聲波係咪可以去婦科診所照都得架?

複式洋房

我10月2日Check 到Bingo呀 ..Yeah!!!!
恭喜各位準媽媽....你哋身體有冇咩特別反應?

我個頭好痛呀...而且又失眠!點算好? 個肚左下邊有時好似扯下扯下咁?各位準媽媽有冇咁既情況?
重有呀...我而家係咪要喺附近診所Check Bingo ga?

Thanks a lot!

男爵府

hi,

我係第2胎la,大女5歲,上次小產過,今次好緊張同擔心,我早兩日睇左醫生,計左預產期係2/6 ,下次17/10睇,好緊張ar,依家都無咩特別,係瞓覺覺得個肚有d野咁lor,同知道bingo之後個晚瞓得唔好.
你地有無食花膠同燕窩ar? 因為上次小產過,今次特別小心,唔知食咩養身好.
原文章由 BabyCarina 於 08-10-4 11:17 發表
我10月2日Check 到Bingo呀 ..Yeah!!!!

我個頭好痛呀...而且又失眠!點算好? 個肚左下邊有時好似扯下扯下咁?各位準媽媽有冇咁既情況?
重有呀...我而家係 ...

複式洋房

原文章由 BabyCarina 於 08-10-4 11:17 發表

Bingo 咗既準媽媽...Add我大家msn傾吓啦

別墅

咁快已經有6月媽媽啦!
恭喜晒呀!
我係5月媽媽...

複式洋房

hi
我就個肚好痛,多數都係晚上, 好驚呀, 家庭醫生叫左我去照超聲波, 佢驚我作小 產OR 宮外孕

複式洋房

原文章由 ngjace 於 08-10-4 15:07 發表

hi
我就個肚好痛,多數都係晚上, 好驚呀, 家庭醫生叫左我去照超聲波, 佢驚我作小 產OR 宮外孕

我個醫生都叫我去照超聲波呀.....因為我個肚既兩側會扯吓扯吓咁痛....我既預產期係6/10...你呢?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

FTFT,

我都買左D花膠,因為都聽人講話可以長胎,你會點整AR?我都唸住一星期食一次.今次真係有D緊張AR, 希望今次OKLA.

原文章由 FTFT 於 08-10-4 17:48 發表

我都係上次小產過, 不過今次再bingo, 我就以平常心看待, 唔好太担心, 會影響bb架,

我而家都會飲下花膠湯, 我唸住黎緊都會一星期飲一次,連花膠食, 好似話食花膠會長胎, 我地一齊努力丫! ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至