自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

英國有一位十六歲既男仔,佢媽媽响十一年前响佢五歲嗰陣俾人殺咗,原本係懸案,警方拉唔到人,但呢個男仔十一年後自己整咗個網頁幫亞媽搵番兇手...終於警方搵到兩個疑兇喇!

個仔咁乖,咁多年都想幫媽咪搵出個兇手係邊個,再加上見到佢講話D兇手令佢無得同媽媽親近,睇完都好心UP.

http://www.whokilledmymum.com/index.php

伯爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

叻仔... 幫阿媽搵到兇手

不過個小朋友一定唔開心左好多年

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

原文章由 月希 於 08-10-17 10:00 發表
叻仔... 幫阿媽搵到兇手

不過個小朋友一定唔開心左好多年

我睇咗佢呢個網頁,睇番佢擺佢媽咪D相同埋媽咪個墳墓D相,好感受到佢真係好愛好掛住佢媽媽架...

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

乖仔!

首頁

尾頁

跳至