自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

謝謝指教

男爵府

你睇吓自然會識, 我都係咁學咋
http://forum.baby-kingdom.com/faq.php?action=message&id=18

大宅

try try sin, thank you very much.

唔得既? 我按有棵樹果個button, 佢就叫我打個file名, 我copy左成個file名落去, 再enter之後就變左一呢幅x圖喇.....

原文章由 hwy616 於 08-10-17 09:44 發表
你睇吓自然會識, 我都係咁學咋
http://forum.baby-kingdom.com/faq.php?action=message&id=18

[ 本文章最後由 peekaboo2007 於 08-10-17 12:08 編輯 ]

大宅

有冇人可以幫下我呀......

原文章由 peekaboo2007 於 08-10-17 10:47 發表
try try sin, thank you very much.

唔得既? 我按有棵樹果個button, 佢就叫我打個file名, 我copy左成個file名落去, 再enter之後就變左一呢幅x圖喇.....:n ...

[ 本文章最後由 peekaboo2007 於 08-10-17 12:08 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章

原文章由 peekaboo2007 於 08-10-17 10:47 發表

C:\Documents and Settings\Owner\桌面\Anson and Audrey

唔得既? 我按有棵樹果個button, 佢就叫我打個file名, 我copy左成個file名落去, 再enter之後就變左一呢幅x圖喇.....:n ...

你要張幅相uplond上網,之後再係張相上入內容,跟住copy,再放入圖案'樹'個度

首頁

尾頁

跳至