婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

我以前都講過c6同屋企關係唔好,早排仲激到我地嬲嬲地,諗住都無咁快再見啦,點知早2日c6個姑媽打比我地話佢星期四同2個肥孫嚟hk,咁到時食飯啦,c6開頭唔想去話唔想見6299,咁我話...就算我地同6299鬧交,但姑媽喺台灣返hk無理唔出嚟食飯(我地同佢d關係都ok架)咁囡囡都好想見吓2個肥孫,因佢2個孫真係好得意,個身有9節架 咁琴晚就食飯啦,原來約咗7點但公司真係好多野做,咪打比62話我要7點半至7點9先到,叫佢地叫咗野先可以食住等(無理由要咁多人等我一個),再打比c6叫佢上茶樓先,c6就唔想話同囡囡等我一斉去,我講咗好耐佢先話咁好啦,佢同囡囡上去先,到食飯都有講有笑,無啦啦62就同姑媽講話c6好少返屋企,講到自己好慘咁,原本都唔理佢,條友唔知係咪見我唔話佢,突然講咗句~~依家無人理我地啦,去邊都要問過老婆,阿x(老公)好少返嚟,都唔知係無時間定有人唔想或唔比~~ 咁講咩意思呀?但我笑笑口話~~62,你講笑咩!c6咁大個人邊有人可以唔比佢返屋企呀!有心要返一定有方法,除非係無心,咁去到門口都唔入屋啦!!再講,有人唔想佢就唔返,嘩~做男人做到咁無主見,好明顯嗰個人,細至大個教育都好有問題啦!!62,你話係咪咁講??~~佢當堂唔講野,全晚個樣就....:( :( :( 最攪笑係嗰晚姑媽打比我話...阿x(我),你做得好好呀,我知你唔想破壞今晚氣氛,所以唔同你62嘈,好多謝你咁尊重我呀!我都知我細佬有時真係幾惡頂吓,你要努力唔好衰比佢,我支持你對抗佢!! c6都話姑媽講得無錯,對抗佢~對抗佢~真係比佢地激死

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

嘩,姑媽好好 ar 。

男爵府

姑媽真係明白事理呀!

男爵府

原文章由 KimB 於 08-10-17 13:09 發表
姑媽真係明白事理呀!

複式洋房

哇..好明白事理ar...good>.
好好的姑媽..

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你62諗住會有人幫口話你,點知連個家姐都唔幫自己,呢D咪抵死囉!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你姑媽好好呀

珊瑚宮

環保接龍勳章

你姑奶奶好勁, 好明白事理. 難得有人支持你. 要努力呀

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

睇你咁寫,我又覺得有啲搞笑~~

大宅

我會覺得好感動,佢住到台灣咁遠都咁鍚妳地.

複式洋房

你好醒,俾我嬲到面紅耳,唔知講咩好

子爵府

好媽媽勳章

你姑媽真係明白事理...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

畀面勳章 爸B勳章

有姑奶奶撐!
你都處理得好好呀!俾我真係唔知點答佢啦!我62都成日覺得我教壞佢個仔㗎! 不過我都係唔出聲㗎咋!

首頁

尾頁

跳至