夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

都40出頭啦, 又要'去皺', 又要增髮, 又要去黑眼袋..
著衫仲要有型tim...
咁正常嗎 ?
佢一直都係好注重外表的人, 但e+仲需要嗎 ?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 bkfans123 於 08-10-17 14:04 發表
都40出頭啦, 又要'去皺', 又要增髮, 又要去黑眼袋..
咁正常嗎 ?

其實我覺得"姿整"呢樣同年齡無關囉!
有後生細仔都不修邊幅,
相反有幾十歲人都執到好正!
你老公本身貪靚姿整,同年齡根本唔關事!
相反俾著我老公,佢情願多時間睇下書,
好過用時間黎裝身!各有所好!

珊瑚宮

環保接龍勳章

我老公一向都姿整的. 因人而異卦...

水晶宮

我就嫌我老公太WHERE...

少奶奶的身份,丫頭的命...

公爵府

原文章由 babyhowie 於 08-10-17 14:12 發表

其實我覺得"姿整"呢樣同年齡無關囉!
有後生細仔都不修邊幅,
相反有幾十歲人都執到好正!
你老公本身貪靚姿整,同年齡根本唔關事!
相反俾著我老公,佢情願多時間睇下書,
好過用時間黎裝身!各有所好! ...

多謝兩位的回應. thank you.
唉...我係未諗多左呢 (諗隻6有外遇) ?? 睇完你的回應, 又講得好合理的.

複式洋房

me too... when I want to buy him new clothes, he refuse.. he said can still wear the old one.. (but the clothes are not in good condition already)....

原文章由 54heima 於 08-10-17 14:29 發表
我就嫌我老公太WHERE...

別墅

嘩 唔係呀話
我果個就黎40歲喇
平時著衫求其到你唔信
話返工有咩所謂
前幾日先俾我鬧完佢
叫佢唔好著到咁求其出街
琴日出街先著返好D咋 我頂
佢D衫冇問題呀 係襯到上身唔搭下身
下身又唔襯對鞋 俾我話佢似黑衣 呵

[ 本文章最後由 tingkiss 於 08-10-17 15:30 編輯 ]

珍珠宮

以前有媽咪講過,有外遇,有可能突然緊張自已的underwear,我覺得有道理。咁佢有冇咁?

原文章由 bkfans123 於 08-10-17 14:31 發表

多謝兩位的回應. thank you.
唉...我係未諗多左呢 (諗隻6有外遇) ?? 睇完你的回應, 又講得好合理的.

別墅

唔好理事實係咪有外遇
如果因為咁而覺得有外遇
姐唔信自己老公囉@@

公爵府

原文章由 VKwan 於 08-10-17 15:29 發表
以前有媽咪講過,有外遇,有可能突然緊張自已的underwear,我覺得有道理。咁佢有冇咁?

underwear.....咁又無咩緊吾緊張wor...
佢就一定要襯到好型佬先出街, e+'潮'咩就著咩, 咁就會符合番佢自己的年齡ca. 不過一件衫會著2/3日先係換, 我話件衫好臭叫佢換多件啦, 佢都話著多日先wor....

複式洋房

原文章由 bkfans123 於 08-10-17 14:04 發表
咁正常嗎 ?

貪靚唔一定係女人專利,男人都可以好姿整!
我都好貪靚好姿整架!不過都會著返啱自己年紀嘅衫!
有時著靚啲出街唔一定係同其他女人去街!
只係尊重個場合/人物先著靚啲!
你唔好咁多心啦!

公爵府

原文章由 LovelyColin 於 08-10-17 15:53 發表

貪靚唔一定係女人專利,男人都可以好姿整!
我都好貪靚好姿整架!不過都會著返啱自己年紀嘅衫!
有時著靚啲出街唔一定係同其他女人去街!
只係尊重個場合/人物先著靚啲!
你唔好咁多心啦! ...

hi
Are you a MAN ???
thank you your advice

複式洋房

原文章由 bkfans123 於 08-10-17 15:55 發表

hi
Are you a MAN ???
thank you your advice

我係男人年紀同你先生差唔多!唔洗多謝!

別墅

我老公三十開頭...
有時我會叫佢著好d...
但佢即話...洗唔洗ar...見官咩...

公爵府

原文章由 LovelyColin 於 08-10-17 16:02 發表

我係男人年紀同你先生差唔多!唔洗多謝!

hi
請容許我多問句, 如果有人讚你'好後生, keep得好好wor.', 你係未會開心嫁 ? 同埋如果你著得好睇, 鍾吾鍾意係街有人望你嫁 ?
我老公就係咁啦...

男爵府

你老公要見客嗎?

我老公MON-FRI 都著得好靚,因佢要見客又係做DESIGN,反而我著得好CAUSAL,成日俾佢話
原文章由 bkfans123 於 08-10-17 17:00 發表

hi
請容許我多問句, 如果有人讚你'好後生, keep得好好wor.', 你係未會開心嫁 ? 同埋如果你著得好睇, 鍾吾鍾意係街有人望你嫁 ?
我老公就係咁啦...

大宅

如果佢一向都係“之整”嘅人,咁又無咩值得懷疑囉!

咁正常嗎 ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 VKwan 於 08-10-17 15:29 發表

咁我一定唔驚, 我老公d底底著到穿哂大窿都唔捨得掉~

複式洋房

原文章由 bkfans123 於 08-10-17 17:00 發表

hi
我老公就係咁啦...

如果有人讚你'好後生, keep得好好wor.', 你係未會開心嫁 ?
我個樣生得比較細個,所以唔知我幾大嘅人通常會估我廿幾三十頭!但係我又唔覺得特別開心喎!
同埋如果你著得好睇, 鍾吾鍾意係街有人望你嫁 ?
著得靚出街緊係想比人望架啦!
其實男人又好女人又好每個人都鍾意比人讚架啦!
你先生都好正常呀!著靚啲出街都係想比身邊嗰個睇同比你覺得佢仲係重視你!總好過著到求求其其同你出街呀!

公爵府

原文章由 catmilkw 於 08-10-17 17:03 發表
你老公要見客嗎?

我老公MON-FRI 都著得好靚,因佢要見客又係做DESIGN,反而我著得好CAUSAL,成日俾佢話

hi catmilkw
我老公要見客的, 但d客大部份都係比佢老 (阿叔), 咁仲有必要嗎 ????????
thanks.

首頁

尾頁

跳至