自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

各位家長,

多謝你們登記參加香港保護兒童會於2008年10月18及19日「Kids Power 親子智能部落」。由於本會總部其中一個服務單位多位嬰幼兒有腸胃炎的症狀,雖然並未涉及Kids Power的活動樓層,本會亦有安全機制防止傳染病在各樓層散播,但為了保障參加者健康,以及令家長安心及玩得放心,本會決定將此項活動延期至2008年11月29日及30日,相同時間及地點舉行。

本會將有同事致電聯絡各家長,並確實出席日期。對於今次緊急的調動,本會致萬二分歉意,期望各家長繼續支持本會的服務!

如有任何查詢,請致電3184 6633 / 3184 6678與本會機構傳訊部聯絡。

香港保護兒童會

大宅

好媽媽勳章

我都啱啱收到通知...謝謝!

複式洋房

唔該哂樓主~ 我都收到佢地個email, but出現怪字一堆, 依家知道咩事喇, 謝謝~

大宅

thanks

大宅

咁唔知道有冇mami因為改左日期而出席唔到的呢?可唔可以讓張飛比我?

之前因為番工忘記左登記時間,之後再上去已經full左額了

大宅

thx

原文章由 AgnesMom 於 08-10-17 17:01 發表
各位家長,

多謝你們登記參加香港保護兒童會於2008年10月18及19日「Kids Power 親子智能部落」。由於本會總部其中一個服務單位多位嬰幼兒有腸胃炎的症狀,雖然並未涉及Kids Power的活動樓層,本會亦有安全機制防止傳染病 ...

首頁

尾頁

跳至