嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks!!

大宅

用緊NUK,都幾方便易用。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我用 emide細煲, 煲身係分體式我可以日日洗, 拆個個奶樽架可以肥瘦樽都用得, 個煲蓋和煲身唔係太高身方便我開個煲蓋, 整體上幾好. 不過個銀碟仔太淺, 有時會煲瀉水. 仲有係電線稍短, 我要改一改個拖版至用得.

以前好多post 都有講奶煲, 個個款都有人讚. 你去睇下現貨, 開下蓋又拎下咁, 睇下邊款就手同埋O岩你既要求啦.

大宅

avent. good.. my nurse friends recommend

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 yinyinyiuyiu 於 08-10-18 10:30 發表
avent. good.. my nurse friends recommend

but avent is very expensive!!!

複式洋房

NUK..good架~~

複式洋房

me & my friends are all use Tommee Tippee, very user friendly and fit chu chu bottles too!

別墅

Avent is the best .

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我用緊avent,都幾好用既..
不過我係用mam牌奶樽,唔係咁岩size囉...

別墅

chicco!

大宅

回覆 #5 MayMaySumSum 的文章

想一問,點處理及清除煲上的水積呢?

大宅

原文章由 happygirls 於 08-10-20 13:40 發表
想一問,點處理及清除煲上的水積呢?

說明書度有教,用醋加水稀釋浸,再用柔軟的布料抹乾。

首頁

尾頁

跳至