烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,有人話好,又有用過幾個月後話唔得,重有無人知呀,唔該。

民房

MII氣墊鑊 千祈唔好買

clman
MII氣墊鑊 千祈唔好買

我08年8月31日在吉之島買了一隻42CMMII氣墊鑊, $948,
sales 話是日本做,回家看包裝上是台湾做,用了半個月已
黏底, 打電話去寫字樓,叫我用潔而亮塗在鑊上一脕,再用小火加熱10秒, 再塗油在鑊,再用小火加熱10秒,她說很多客試這樣做都可以改善,把烹菜時留下的汁用潔而亮洗走,這說明這鑊的凹突面賣點設計很有問題,會留下汁,黏底,但我洗了3次,都勁
黏,再打電話去寫字樓叫我落多油,神經病 , 花$948,用了半個月,換來一肚氣兼浪費間,他們簡直是骗子,千祈唔好買 !!!

水晶宮

ME 2
用左幾個月之後就唔系好得
mouth:
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我用又無黐底喎, 仲好好用, 我仲成日介紹比人添...
我每次用完都會立刻用水浸住, 等到食完飯先洗, 我稔咁樣都有d 幫助架...

原文章由 魚生 於 08-10-18 14:11 發表
我用左半年又ok wor,煎魚都唔chi
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好意思,
想問咩叫 "氣墊鑊"

首頁

尾頁

跳至