嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個bb而家8個幾月, 成20幾磅, 佢又怕熱, 都好難單拖"咩"bb出街, 但係屋企部bb又車好重, 所以我想買番部, 又輕, 又可以教到約160度(比bb訓下), 有前欄, 最重要係有備震.
hehe, 有無咁理想既士的車介紹比我呀??

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

要齊你需要既 FUNCTION, 就同普通 BB 車一樣咁重 (6KGS 左右), 同埋真係唔多見士的車有避震

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以較到咁低, 前面又有前欄, 試下 baby land 啦!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實你想要輕既~不如買combi啦~又有齊你想講既要求又夠輕~如果唔係就一係買garco...真係幾好用~又夠實淨...又唔太貴~1千樓下有交易~

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 szeszes 於 08-10-18 17:49 發表
可以較到咁低, 前面又有前欄, 試下 baby land 啦!

你係咪話綠色, 可以調低座椅果種?
我都買左, 五百幾蚊,
諗住依家大仔又用得, 細仔出世又可以用
屋企仲有架大牛龜BB車,諗住細b出世後用多三個月就算
改用士的車

大宅

我都見過, 佢仲有紅色添, 我見喺d單車舖賣$3xx, $2xx 就冇得較低囉

原文章由 莎莎莉莉 於 08-10-18 18:10 發表

你係咪話綠色, 可以調低座椅果種?
我都買左, 五百幾蚊,
諗住依家大仔又用得, 細仔出世又可以用
屋企仲有架大牛龜BB車,諗住細b出世後用多三個月就算
改用士的車 ...

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

我買左babyland紅色鋁管個隻...我覺得ok阿...
我本身住唐9樓...要我抱住bb加拎埋之前個架bb車行上去...我真係唔得...
轉左babyland之後我抱住bb揹住架車上上落落都無問題
摺埋好細部

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 ccA_A 於 08-10-18 18:57 發表
我本身住唐9樓...要我抱住bb加拎埋之前個架bb車行上去...我真係唔得...
摺埋好細部 ...

有冇想睇呀?

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 kayingivy 於 08-10-18 20:08 發表

有冇想睇呀?

有d媽咪就話佢唔夠隱陣...我就貪佢夠細部.....

禁止發言

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

請問邊度有得賣呀?
原文章由 ccA_A 於 08-10-18 18:57 發表
摺埋好細部 ...

大宅

where can i buy ar?

原文章由 ccA_A 於 08-10-19 15:51 發表

http://www.bibidada.com/shop/images/Babyland%20-%20Buggy%20(red).jpg

有d媽咪就話佢唔夠隱陣...我就貪佢夠細部.....

大宅

我見過晌吉之島有得買呀!

原文章由 littletongtong 於 08-10-21 22:05 發表

水晶宮

refer 佢既圖, 你可以去以下 WEBSITE 睇下
http://www.bibidada.com/shop/product_info.php?cPath=24_79&products_id=1578&osCsid=25bb0c6760e22627de3e1084896fe297

原文章由 littletongtong 於 08-10-21 22:05 發表

別墅

好媽媽勳章

摺埋好細部 ...

請問架車幾kg重呀?

大宅

好媽媽勳章

知唔知邊間shop有現貨(babyland)睇!

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

首頁

尾頁

跳至