夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

唉 , 最近 c6 like 去大海玩呀
點算呀

子爵府

環保接龍勳章

你地有冇坐低傾下呀?佢一個人定一班人去?
咁佢有冇俾家用呀?有冇借錢啊?

子爵府

原文章由 樂樂小天使 於 08-10-19 00:33 發表
你地有冇坐低傾下呀?佢一個人定一班人去?
咁佢有冇俾家用呀?有冇借錢啊?

係啦...如果佢唔係賭得大...又有比家用既!!! 佢可能都係同朋友去玩吓架啫!!!

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原文章由 叮噹小孩 於 08-10-19 00:18 發表
點算呀

唔好一過大海,就咁大反應先,如果只是間唔中過一次,而且賭唔係好大,當一個娛樂羅,無咩問題,小賭可而情,當然如果大賭當然唔好啦,翼都要了解反老公點解特然喜歡左賭博,一定有問題.

別墅

原文章由 咸濕大師 於 08-10-19 05:14 發表

唔好一過大海,就咁大反應先,如果只是間唔中過一次,而且賭唔係好大,當一個娛樂羅,無咩問題,小賭可而情,當然如果大賭當然唔好啦,翼都要了解反老公點解特然喜歡左賭博,一定有問題. ...

咁又唔係咁講LA...
依家唔去理...到真係玩開左時想理都理唔到ka la...
小心d好d....賭真係會上癮...

男爵府

去大海玩,玩幾多錢,如果少少地,咪俾佢玩下,太多就唔好,因市道咁差,儲番錢好些
點算呀

男爵府

好媽媽勳章

依家有免費船票之後~我老公都成日去

複式洋房

點算呀

你先生最近鍾意過澳門玩!?玩定去賭先!
係澳門嫖,賭,飲,盪,吹!咩都有得玩!
你要知道你先生過去玩咩先,男人衰以上五樣野最大鑊就係賭!
真係可以賭到成頭家冇晒架!

男爵府

但回來要消費先有免費船票

佢唔駛返工,成日去玩?
原文章由 melodylee113 於 08-10-21 02:24 發表
依家有免費船票之後~我老公都成日去

洋房

喺香港細細地買吓馬仔..足球都有個限度
最小無人問你借唔借錢
過左大海真係死得
佢同你講話玩2~3000....講咩
有幾多個人會咁做

複式洋房

澳門入得賭場, 吸引力真係好大~~
我同老公一年會過去一兩次, 每次去之前我巳set定一個銀碼, 唔理入幾個間賭場, 的錢輸晒就一定唔再玩, 有時我老公會話,玩多少少, 我都會好斷然咁拒絕, 因為我驚佢會玩大個心~
同埋過得去有幾多真係咁理性, 我諗你真係要同佢傾下啦, 如果剛開始都可以來得及阻止~

子爵府

好媽媽勳章

唉 佢話想囉 些錢喎 ,
try 輸 5位數呀 唉

佢有時自己去 , 冇比我知呀
上次就同我去囉 , 因有房住呀 , 但輸囉

男爵府

嘩!~ 玩開真係唔係辦法架喎!~ 你真係要好認真咁同佢傾下先得啦!~ 輸過五位數字已經係好嚴重啦!~

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 446948 於 08-10-21 14:18 發表
嘩!~ 玩開真係唔係辦法架喎!~ 你真係要好認真咁同佢傾下先得啦!~ 輸過五位數字已經係好嚴重啦!~

大宅

我c6以前都有去架, 仲輸到冇錢返黎, 半夜3,4點打返黎叫我落街入錢比佢, 有病, 我冇理佢, 最後要佢屋企人入錢, 佢返到黎就勁嬲我, 我地好耐先好返, 佢話我好冷血, 冇夫婦情. 因為佢唔係第一次, 所以唔理佢, 好好教訓佢, e+少去咗啦.

所以唔好輕視這件事, 要好好同佢傾吓, 唔好比佢沉迷落去呀!

大宅

玩下姐, 有限數, 而家坐o係home都可以賭到好大嫁....成個account任你買, 一個鐘可以唔見幾皮野, 倆個鐘又可以賺幾皮野o個d至驚呀.....

過大海都要趕船番工, 但係hk stock日日10點等你買至驚呀............................................

我屋企有個賭徒 ...................................

[ 本文章最後由 lovelybearbear 於 08-10-21 22:55 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 lanlan001 於 08-10-21 22:04 發表
我c6以前都有去架, 仲輸到冇錢返黎, 半夜3,4點打返黎叫我落街入錢比佢, 有病, 我冇理佢, 最後要佢屋企人入錢, 佢返到黎就勁嬲我, 我地好耐先好返, 佢話我好冷血, 冇夫婦情. 因為佢唔係第一次, 所以唔理佢, 好好教訓 ...

你們冷靜幾內才好返呀
你好彩呀

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 lovelybearbear 於 08-10-21 22:53 發表
玩下姐, 有限數, 而家坐o係home都可以賭到好大嫁....成個account任你買, 一個鐘可以唔見幾皮野, 倆個鐘又可以賺幾皮野o個d至驚呀.....

過大海都要趕船番工, 但係hk stock日日10點等你買至驚呀..................... ...

你玩什麼東西呀 不明呀

大宅

原文章由 叮噹小孩 於 08-10-23 23:00 發表

你們冷靜幾內才好返呀
你好彩呀

都冷戰咗好耐, 好似一個月左右啦!
少去澳門賭, 但係香港賭呢, 每晚都係好夜返, 心淡囉, 冇期望囉!

公爵府

男人總係有一樣野衰.
我老公都試過因為賭而爭銀行錢. 我幫過兩次, 最後通諜係:再有下次, 必定離婚, 個仔一定係跟我,唔駛爭.

最近睇報章, 話屋企人既態度應該係:不離不棄不借.

不借我做得到, 不離不棄就......

首頁

尾頁

跳至