跳至

首頁

尾頁

大宅

預產期 17/6/09, 不過要27/10才睇醫生, 現在有少少緊張.

大宅

我都未睇, 因為醫生太full, 4/11 先有得見醫生.

洋房

我都未睇, afte i know i pregant, the doctor ask me go to find hospital and i ask him when i should come to see him, he said after 3 weeks....i really don't know how to do... do u think after 3weeks is a bit late....???

大宅

我也想早少少去, 不過個nurse said 太早check無嘢睇, 費時waste money wor.

原文章由 jesscat 於 08-10-19 10:16 發表
我都未睇, afte i know i pregant, the doctor ask me go to find hospital and i ask him when i should come to see him, he said after 3 weeks....i really don't know how to do... do u think after 3weeks is ...

禁止訪問

大宅

計劃10w左右去睇醫生, 太早一黎無咩睇, 二來可能會嚇親自己, 輕鬆d, 平常心啦!

我的醫生係非常有經驗, 唔似坊間所謂有名氣的醫生勁難book, 又要勁等, 仲好老馮咁, 大家已經忘記左自己是消費者lu.

複式洋房

請問你的醫生是誰呢?可否介紹一下?

原文章由 Nov 於 08-10-20 09:45 發表
計劃10w左右去睇醫生, 太早一黎無咩睇, 二來可能會嚇親自己, 輕鬆d, 平常心啦!

我的醫生係非常有經驗, 唔似坊間所謂有名氣的醫生勁難book, 又要勁等, 仲好老馮咁, 大家已經忘記左自己是消費者lu. ...

大宅

唉,我今日一早就去左醫生到諗住照到啦..點知佢話要等到7w先照到,太早照未必睇到..難為我等左兩個鐘呀!

我而家book左11月3日先再去睇!
原文章由 Nov 於 08-10-20 09:45 發表

我的醫生係非常有經驗, 唔似坊間所謂有名氣的醫生勁難book, 又要勁等, 仲好老馮咁, 大家已經忘記左自己是消費者lu. ...

大宅

你宜家幾多week呀!

原文章由 雯雯媽媽 於 08-10-20 23:29 發表
唉,我今日一早就去左醫生到諗住照到啦..點知佢話要等到7w先照到,太早照未必睇到..難為我等左兩個鐘呀!

我而家book左11月3日先再去睇!

大宅

5W2D...
原文章由 Nov 於 08-10-21 09:50 發表
你宜家幾多week呀!

大宅

i see, 我6w4d, 成日胃頂頂, 唔想食野, 好在無嘔. 你有無咩唔舒服呀?

原文章由 雯雯媽媽 於 08-10-21 10:13 發表
5W2D...

大宅

個胃唔舒服就有,可能未開始掛...
我上一胎就好唔舒服..慘啦,我星期五仲要上機.真係有D擔心!
原文章由 Nov 於 08-10-21 10:26 發表
i see, 我6w4d, 成日胃頂頂, 唔想食野, 好在無嘔. 你有無咩唔舒服呀?

大宅

仲出trip, 公定私先? 小心身體...

原文章由 雯雯媽媽 於 08-10-21 10:31 發表
個胃唔舒服就有,可能未開始掛...
我上一胎就好唔舒服..慘啦,我星期五仲要上機.真係有D擔心!

大宅

私事..哈哈,因為之前一早約左,BOOK晒機票,
唯有自己事事小心啦!
原文章由 Nov 於 08-10-21 11:54 發表
仲出trip, 公定私先? 小心身體...

首頁

尾頁

跳至