跳至

首頁

尾頁

男爵府

仔仔女女就讀青山村聖彼得堂請進........

我仔仔現讀高班,你地派到心目中ga小學未呀?

有興趣大家傾下計嗎?

民房

Re: 仔仔女女就讀青山村聖彼得堂請進........

我仔仔也是讀青山村聖彼得堂, 不過是低班.

男爵府

Re: 仔仔女女就讀青山村聖彼得堂請進........

真好啦!你仔仔個班邊個老師教呀?

複式洋房

Hi, My Jason son studied in N1 Whole day class
Hello

Jason 9/12/2005 QEH 出世JASON SHOW ON LINK1

複式洋房

你好阿, 我個女都係讀緊k1, 但係我都有留意d小學既資料. 其實我見呢間幼稚園校長都安排好多小學參觀比我地家長參加. 不過我心水係千禧鄭任安, 蒙恩, 而後一步就係何日東同圓玄(聽講佢最近換左校長同埋新校長好似係响香港個邊都係做校長架). 我估唔知佢係咪枇想响第一年直資做得出色D. 咁第日就更加搶手啦 (不過係我估咋 .

原文章由 nn^^ 於 05-1-18 15:07 發表
我仔仔現讀高班,你地派到心目中ga小學未呀?

有興趣大家傾下計嗎?

複式洋房

Hello 各位 靚媽,
前幾天收到st. peter 信收我囝囝呀!
現心大心細讀唔讀好?這校ok ma?
派小一第一志願多少%?
請幫下忙!你地點解選這校?
thanks!

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 CaCaNet 於 08-10-19 13:09 發表
Hi, My Jason son studied in N1 Whole day class
Hello

N1是否幼兒班, 即2~3歲? 請問知否明年2月會否收下學期插班生? 在政府網頁找, 青山村是否即是青雲路?

你覺得如何?

Thx.

複式洋房

hi我囝囝叫之之,讀n1全日班.

複式洋房

回覆 #2 sensei 的文章

Jason had adapted school life and schedule.. He knew few schoolmate and felt happy in school now
In my view, I admired the effort and heart of teacher and assitant to their little student
Jason 9/12/2005 QEH 出世JASON SHOW ON LINK1

首頁

尾頁

跳至