跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

有好幾個人奶topic, 不如開個集中d傾xdddd

珍珠宮

BK Milk勳章

我都餵0左兩個幾星期喇, 初初比阿b咬損乳頭, 而家就冇喇, 不過埋位0個0下都會痛囉, 不過頂得住~ 見到佢食飽笑瞇瞇個樣就好開心~

男爵府

係呀
細佬食完奶都會笑架(當然只係面部肌肉郁onlyxdddd)
不過佢個夜奶pattern衰衰咁
佢9點幾o個餐要食到好飽, 之後一野訓到3點幾4點
我今晚同佢試下12點食多次, 睇下可唔可以訓到6點先

複式洋房

原文章由 cherrian 於 08-10-14 09:50 發表
係呀
我今晚同佢試下12點食多次, 睇下可唔可以訓到6點先 ...

我個仔食飽會好好笑容的 , 婆婆同姨姨都見到 , 今朝仲搞笑 , 笑到 "卡卡聲" 唔知佢發緊咩夢
但呢隻仔真係好知時候 , 成日响食晚飯時先黎扭計 , 搞到屋企人比說話我聽 , 又話亞仔痴身 , 當咗妳 NIPPLE 係奶咀 , 妳係咪餵唔飽個仔 ... 唉 , 聽到我次次食晚飯時都落唔到 "隔" 快快食完又去氹仔 ... 妳地 D BB 會唔會定時定候扭計架 ?

大宅

你地餵人奶有無比bb 整損哂 ?
我就比佢咬到損哂, 痛c 人

複式洋房

原文章由 CAFECAFE28 於 08-10-14 12:12 發表

頭一個星期到有 , 而家完全冇事 LU ...

男爵府

原文章由 海倫31 於 08-10-14 12:11 發表

我個仔食飽會好好笑容的 , 婆婆同姨姨都見到 , 今朝仲搞笑 , 笑到 "卡卡聲" 唔知佢發緊咩夢
但呢隻仔真係好知時候 , 成日响食晚飯時先黎扭計 , 搞到屋企人比說話我聽 , 又話亞仔痴身 , 當咗妳 NIPPLE 係 ...

我2個仔都係鍾意吼食飯時間扭架
不過我地放佢落車仔搖下就ok lor

男爵府

原文章由 CAFECAFE28 於 08-10-14 12:12 發表

冇損過, 我d仔都算合作

珍珠宮

BK Milk勳章

原文章由 cherrian 於 08-10-14 09:50 發表
係呀
我今晚同佢試下12點食多次, 睇下可唔可以訓到6點先 ...

佢肯食到好飽咪好 , 我囡囡都係食普通多, 都係訓得最多3個鐘

珍珠宮

BK Milk勳章

原文章由 海倫31 於 08-10-14 12:11 發表

但呢隻仔真係好知時候 , 成日响食晚飯時先黎扭計 , 搞到屋企人比說話我聽 , 又話亞仔痴身 , 當咗妳 NIPPLE 係 ...

唔駛係夜晚, 日頭佢玩完都扭抱呢

珍珠宮

BK Milk勳章

可能佢人仔大0左, 而家冇再損喇

複式洋房

原文章由 cherrian 於 08-10-14 12:17 發表

我2個仔都係鍾意吼食飯時間扭架
不過我地放佢落車仔搖下就ok lor

我地都放佢落車仔的 , 但 .. 完全冇用 , 好慘

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我個女埋身食奶, 一食要食成個鐘頭以上, 但都未飽咁嘅樣, 你地阿B食幾耐架?
結果我老公忍唔到, 話我浪費時間, 要我泵出來.

男爵府

原文章由 小花媽咪 於 08-10-14 14:22 發表
我個女埋身食奶, 一食要食成個鐘頭以上, 但都未飽咁嘅樣, 你地阿B食幾耐架?

我個細佬b食3個字-半個鐘不等
都有試過食完又食o既情況
不過老公最多會叫我: 又餓啦, 再餵啦

珍珠宮

BK Milk勳章

我b囡仲細, 佢食5分鐘至20分鐘咁囉, 有時呢個鐘食0左, 下個鐘又要食0架

別墅

其實點先知佢夠唔夠飽呢?

大宅

原文章由 hibb 於 08-10-14 16:21 發表
其實點先知佢夠唔夠飽呢?

我都好想知呀, 阿囡成日食30mins 轉頭又叫過...

男爵府

我個B成日食完幾個字訓幾個後又再食..
今日仲衰,臨返工前諗住餵佢,點知食下又嘈下,跟住我又要出門口,咪叫99用樽餵,點知佢好琴青咁食,好似餓鬼咁,攪到99又質疑我係咪冇奶,但我用手係唧到架

珍珠宮

BK Milk勳章

原文章由 ho_yan2406 於 08-10-14 23:36 發表
我個B成日食完幾個字訓幾個後又再食..
今日仲衰,臨返工前諗住餵佢,點知食下又嘈下,跟住我又要出門口,咪叫99用樽餵,點知佢好琴青咁食,好似餓鬼咁,攪到99又質疑我係咪冇奶,但我用手係唧到架 ...

有時埋身比B囡食, 佢食得好急, 之後就好易嘔奶, 我好怕0架, 每次都要叫佢慢慢食

珍珠宮

BK Milk勳章

你地返0左工會繼續餵人奶嘛? 想問你地會晌餐與餐之間泵奶, 定係阿b食一邊時就另一邊泵咁?

首頁
12345...12

尾頁

跳至