嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

分別問左兩個唔同既醫生bb需唔需要打依支針,一個就話最好打埋佢,另一個就話bb咁細個唔會食到d生既食物,都唔建議我打依支針,依家我都唔知打唔打好,請問各位媽咪你地會唔會幫bb打依支針呀? Thank You!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有無媽咪知呢??

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我冇幫BB打, 因為佢食乜都係經我去煮或者去買, 所以最緊要係我煮得熟同埋俾乾淨既食物去食.

我唔想BB乜針都打, 咁攪到我自己會鬆懈同埋減低左BB既抵抗力.

大宅

原文章由 carey110 於 08-10-20 01:29 發表
分別問左兩個唔同既醫生bb需唔需要打依支針,一個就話最好打埋佢,另一個就話bb咁細個唔會食到d生既食物,都唔建議我打依支針,依家我都唔知打唔打好,請問各位媽咪你地會唔會幫bb打依支針呀? Thank You!! ...

我個仔就打咗
因佢個醫生話如果我會比個仔食壽司之頪既話
就最好打
分兩支針半年打一次

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔會打~
因為大人如果唔係去衛生環境差嘅地方都唔駛打~

洋房

I read the news today, a 10 years old boy get hep A. So terrible.

http://hk.news.yahoo.com/article/081023/3/8vhc.html

首頁

尾頁

跳至