自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人見過johnson 牌出的香水a?(for adult) 好似有8种味........
边度買ga?how much? tks

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我見我學校有d賓賓幫佢地既少主人查呢d香水
好香好正~我問佢邊度有得買~佢話佢係菲律賓買過黎......
唔知香港有無呢~

男爵府

you can find it on yahoo auctions.
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

大宅

回覆 #2 onionpig 的文章

can u ask her 賣phil products d shop會吾會有?tks

大宅

原文章由 GiCa 於 08-10-20 11:39 發表
you can find it on yahoo auctions.

but i want smell b4 buy,anybody用過a?可否形容下d味?

大宅

我以前在泰國買過(不知是否你講個種) , 膠樽裝好細支的!我當時買咗4種香味, 味道好清的, 好似花露水咁!
在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

珍珠宮

原文章由 mim0sa 於 08-10-19 22:38 發表
有無人見過johnson 牌出的香水a?(for adult) 好似有8种味........
边度買ga?how much? tks

係唔係呢啲?

你去yahoo拍賣search啦

大宅

原文章由 咪咪兔 於 08-10-20 17:17 發表

http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/8/6/9/4/slurpee_store-img524x453-1222527054baby-5.jpg

係唔係呢啲?

i know ar....but我想聞左才決定買边种味ar.....边度有tester聞下a?
tks甘多位mami

你去yahoo拍賣search啦

首頁

尾頁

跳至