自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

如絲棉被, 羊毛被......etc, thanks

大宅

絲棉..............

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好似係50%羽绒被(单人),今年會買張雙人被比佢冚.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

羽絨被

大宅

原文章由 龍婆 於 08-10-20 16:54 發表

我舊年買咗張羊絨被比亞女, 都好暖!!

水晶宮

羽絨被, 多句軟 多句輕身同暖.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

羽絨被又輕又軟又暖..

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個女只冚冷氣被咋mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 MiffyFok 於 08-10-20 17:06 發表
羽絨被又輕又軟又暖..

ME TOO, 如果再凍D, 開埋電暖墊.

侯爵府

我上年買左張大豆被, 超正, 又輕, 又暖

羽絨吾係吾好, 但有毛飛出黎law, 我個仔又鼻敏感, 所以老公話要換

同埋羽絨要訓一排先會暖, 大豆被, 幾乎係即暖, 我好怕凍, 都覺得真係正............還要平過羽絨

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

羽絨被再要佢著住件晨褸瞓

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 hinhinmummy 於 08-10-20 17:10 發表

羽絨吾係吾好, 但有毛飛出黎law, 我個仔又鼻敏感, 所以老公話要換

同埋羽絨要訓一排先會暖, 大豆被, 幾乎係即暖, 我好怕凍, 都覺得真係正............還要平過羽絨 ...

係呀我個仔又係鼻敏感, 所以唔知買咩被好, 係呢張大豆被係咩牌子呀, 同埋幾錢呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

羽絨被 + 暖爐

珍珠宮

羽絨被+晨褸+電暖爐.

侯爵府

原文章由 龍婆 於 08-10-20 17:15 發表

係呀我個仔又係鼻敏感, 所以唔知買咩被好, 係呢張大豆被係咩牌子呀, 同埋幾錢呢

casablanca, 我上年吼左佢好耐, 無減價好貴, 吾捨得買, 因為始終無信心, 都係聽人講話好正, 但成日覺得無野暖得過羽絨(用緊果張90%), 等左好耐, 後尾見到499(單人), 都心郁郁想買, 再等sogo 周年減價, 就等到399, 再加sogo card 有95折(但依家無左sogo card), 果次我買左一張單人, 返屋企試過, 真係覺得好正, 再去買多張加大, 加大就499

要留意, 大豆被有隻係冷氣被, 一隻for 凍天用架, 吾好買錯......

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 hinhinmummy 於 08-10-20 17:20 發表

casablanca, 我上年吼左佢好耐, 無減價好貴, 吾捨得買, 因為始終無信心, 都係聽人講話好正, 但成日覺得無野暖得過羽絨(用緊果張90%), 等左好耐, 後尾見 ...

Oh thanks hinhinmummy

男爵府

我無買. 囝囝得7個月大, 唔會好大隻.
用返惠氏張毛毛包被同Friso白色絨被應該OK?
有無人知夠唔夠暖.

請問邉度有得買小朋友用的厚被???
我唔覺有

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

Quality好ロ既羽絨被係極少走絨同埋好短時間就暖.
原文章由 hinhinmummy 於 08-10-20 17:10 發表

同埋羽絨要訓一排先會暖, 大豆被, 幾乎係即暖, 我好怕凍, 都覺得真係正............還要平過羽絨 ...

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁

尾頁

跳至