嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

bb學緊行, 知唔知邊度有BB軟底波鞋買,
我去咗運動鋪D專門店, 得好少款,
知唔知邊度多D款?

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

別墅

我去disneyland買, 依家big sales緊, 唔知係咪你要果d.

大宅

你想要男仔款定女仔款呀?

原文章由 chumimibbmama 於 08-10-20 15:20 發表
bb學緊行, 知唔知邊度有BB軟底波鞋買,
我去咗運動鋪D專門店, 得好少款,
知唔知邊度多D款?

大宅

我早2日在海運大廈既honey berrie 買左2對"jack and lily" 既bb鞋,原價$288對..2對有discount $499/2對...可以去睇下....d質地用料都好好

男爵府

請問近邊個位置?
反斗城那層?

原文章由 ptu 於 08-10-20 18:37 發表
我早2日在海運大廈既honey berrie 買左2對"jack and lily" 既bb鞋,原價$288對..2對有discount $499/2對...可以去睇下....d質地用料都好好

大宅

原文章由 ptu 於 08-10-20 18:37 發表

Or you may check out Dr. Kong, they also have similar style as Jack & Lily. I bought a pair w/ Disney character (Winnie-the-Poh) a few weeks ago, it's $189/pair. (non-Disney styles is $10-$20 cheaper as I recall).

大宅

dr. kong有

大宅

去赤柱有學行bb皮/波鞋,闊頭bb著得 好好, u can try try...

首頁

尾頁

跳至