自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

原文章由 熱情火火 於 08-10-21 02:14 發表
我8點在MTR油麻地站去太子, 成個車廂都好少人, 所以我見有位就坐低, 一坐低, 有個貌及身型似電視版電車男企正在我面前, 左面斜咩一個袋仔, 右手渣住一個綠色透明floder, 咁我冇乜為意, 都覺得佢係變態佬, 會向我露械 ...
好嬲, 竟然向本小姐落手, 我仲冇力反抗果下嬲, 如果講左句"你細到我睇唔到, 就唔好Q露!!" 我會條氣順D!!!

咁變態...切佢jj ...不過你未必搵到wor...

大宅

我8點在MTR油麻地站去太子, 成個車廂都好少人, 所以我見有位就坐低, 一坐低, 有個貌及身型似電視版電車男企正在我面前, 左面斜咩一個袋仔, 右手渣住一個綠色透明floder, 咁我冇乜為意, 都覺得佢係變態佬, 會向我露械 ...

露左都見唔到..把鬼咩?仲唸住可以嚇人,點知比人笑..

子爵府

佢咁鐘意露,1手扯開個FLODER,報警MA~應該有人幫手~佢有無整賤様?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

應該當時大大聲扮冇知
"先生~你露械喎~條野走左出黎啦~"

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:而家 D 人真痴線

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

咦...嗰日地鐵啲冷氣梗係唔夠勁,而嗰位乘客又梗係熱得滯,所以就想露啲嘢出嚟可以涼啲,但露心口又太大會惹人注目,咪唯有攞身上面最唔起眼同最細嗰部份出嚟涼快吓囉,可憐可憐!!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 熱情火火 於 08-10-21 03:19 發表

我2x歲時在MTR比人摸非禮就試得多, 在MTR咁燈光火猛有野睇都係第一次!!! :;pppp: 真係冇面!!

你叫熱情火火嘛. 條粉樣咪忍唔住咯. 冇捉到佢真係唔底.

男爵府

睛靈勳章

同個賤人講:牙簽仔,好心收埋佢啦,攞出嚟喺度獻世咩!

複式洋房

得果丁咁細都唔珍惜, 真係可憐, 一陣情急夾親無埋就唔抵

大宅

我係一年前都試過
當時我係同個fd一齊既
我地係尖沙咀上車 果陣係11點幾 冇咩人
搭搭下 我見到個45-55歲既男人 對住條柱郁黎郁去 咁我咪同個fd講囉 咁之後我個fd話 佢好似係到磨緊條jj 之後我一望佢下面 好似硬哂咁 唔知個男人係咪發覺我地望住佢 佢郁得仲犀利 仲係咁望住我地笑 之後我就大大聲講 話你地睇下有人9痕呀 之後d人係咁週圍望 我就指住個男人 哩 呢到呀 d人望一望 但係冇人出聲 咁之後個男人就即刻落車 落車果一刻 佢拎埋條jj出黎打飛機 咁我同fd就勁大聲講 嘩 拎埋出黎呀 咁之後因為關門 我地就冇野睇喇
之後我同我老公講番呢件事 佢都話 你做咩唔出聲鬧佢 仲好似睇戲咁 咁坐你地附近冇男人咩 點解d男人唔出聲架 咁我就話 我地有同佢地講架 佢地望完就算 之後我仲話 我地蠢左 應該同佢影沙龍 之後我老公就話 有咩咁好玩 如果佢唔係落車早過你地 而佢又跟埋你地落車 你話點算 我就話 唔怕 你每日都黎接我架啦 咁就完咯

子爵府

應該話奄左就5好扲D毛出來晒,我眉毛都多過你~等佢咁變態AR拿~死賤佬~

原文章由 熱情火火 於 08-10-21 03:17 發表

我就係後悔, 冇講到"先生~你咁那細兜~就唔好那羅出來獻世la~我睇幾耐先睇到呢枝係乜" :;pppp:

男爵府

應該一手拉開個folder, 然後好大聲話"嘩, 乜細到咁陰公呀", 之後好大聲笑三下, 然後望都唔望打過"喊路", gig q c 佢

唔緊要la, 冇唸過早留留撞到d咁架人ma, 下次一定連本帶利一次過還哂比d變態佬

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 雪~bb 於 08-10-21 03:07 發表
應該當時大大聲扮冇知
"先生~你露械喎~條野走左出黎啦~"

我都會咁做!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

拿部手機影底佢放上youtube 比我地睇下邊個PK露械丫嘛.

首頁

尾頁

跳至