想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

10 月27日去仁安照輸卵管.... 好擔心.. 個個去照完都話好痛.
逍常要照幾耐時間?

禁止訪問

子爵府

我前年係私家診所照又唔痛架喎.

男爵府

我係仁安8月照過, 都唔係好痛咋喎

男爵府

我係仁安9月16照過,只係痛一陣. 谷脹個波, 照左照右果下最痛. 之後就係谷谷地.

等待驗證會員

我約咗下個月去仁安睇, 都好驚照時好痛, 我本身非常怕痛

民房

我認為痛都係一次,都係15分鐘,如果真係有用,咩都抵晒啦~~ 你要加油啊!!!!!!

男爵府

係呀痛一陣. 諗下生B仲痛就唔洗驚.
有d姑娘會同你傾計, 傾多2句分下神就好d家啦. (姑娘話我: 仲傾到計, 就無物事家啦)

男爵府

我未照時都以為好痛,上個月照左原來只係佢放水入去後有一兩秒谷住咁,又未至於係痛,只要放鬆d就ok啦!

大宅

食定止痛藥,忍5-10min,照完安心d!e生同我講,有人照完容易d bingo,雖然冇塞,但可能通啦d陳年老積 ==> 聽落令我有d鼓勵去照。

記住帶m巾,有d水落番出黎,不過我唔知仁安有冇提供?==>之前我照有sister在bk forum提點我,好感激她們

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章

Hi fifi2309230,

我也想book仁安照輸卵管? 請問應打哪一個電話號碼預約呢?另可否給我一些booking醫生資料呢? 因我也聽講照完後會比較容易Bingo的!

Many thanks in advance!

Yours,
Joeyhui622

原文章由 fifi2309230 於 08-10-20 18:54 發表
我未照時都以為好痛,上個月照左原來只係佢放水入去後有一兩秒谷住咁,又未至於係痛,只要放鬆d就ok啦!

男爵府

原文章由 joeyhui622 於 08-10-21 09:25 發表

我也想book仁安照輸卵管? 請問應打哪一個電話號碼預約呢?另可否給我一些booking醫生資料呢? 因我也聽講照完後會比較容易Bingo的!

Yours,
Joeyhui622

...

我唔係在仁安照。經董e生,去左亞洲照。e生同護士都好好做前叫我放鬆,照時,照後又不停問我有冇唔c服。

大宅

So 我現在是否也應先看董醫生呢? 再叫他轉介我到仁安或亞洲照輸卵管呢? If yes, 請告知董醫生的預約電話號碼?

Thanks for your kindly help!

Yours,
Joeyhui622

原文章由 fifi2309230 於 08-10-21 11:14 發表

我唔係在仁安照。經董e生,去左亞洲照。e生同護士都好好做前叫我放鬆,照時,照後又不停問我有冇唔c服。

大宅

Hi pnd,

Yours,
Joeyhui622

原文章由 pnd 於 08-10-20 15:28 發表
10 月27日去仁安照輸卵管.... 好擔心.. 個個去照完都話好痛.
逍常要照幾耐時間?

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

Joeyhui622,

仁安董醫生預約電話:2608 3176

不過,或者你要先見左醫生,睇下佢會唔會recommend你照先,因為人人身體狀況唔同。

希望幫到你啦!

原文章由 joeyhui622 於 08-10-21 11:29 發表
Hi pnd,

Yours,
Joeyhui622

...

大宅

Hi lalamike,

Thanks for your reply!

我想問第一次睇董醫生是否一定要c6一起看呢? 因我打算先到仁安照輸卵管(顯影)後才決定是否應看不育科 - 董醫生呢? 可否給我一點意見呢?

Yours,
心急人 - Joeyhui622

原文章由 lalamike 於 08-10-21 11:32 發表
Joeyhui622,

仁安董醫生預約電話:2608 3176

不過,或者你要先見左醫生,睇下佢會唔會recommend你照先,因為人人身體狀況唔同。

希望幫到你啦!

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

第一次看董醫生可以不用同c6一起。
但如果只照輸卵管而不看不育科,我就唔知手續了。或者你打電話去問一問﹖因為果邊d姑娘都好nice,佢地會答你嫁。

原文章由 joeyhui622 於 08-10-21 11:52 發表

Thanks for your reply!

我想問第一次睇董醫生是否一定要c6一起看呢? 因我打算先到仁安照輸卵管(顯影)後才決定是否應看不育科 - 董醫生呢? 可否給我一點意見呢?

Yours,
心急人 - Joeyhui622

...

大宅

Thanks a lot & I just booked Dr. Tay.

Have you bingo yet?

Yours,
Joeyhui622

原文章由 lalamike 於 08-10-21 11:57 發表
第一次看董醫生可以不用同c6一起。
但如果只照輸卵管而不看不育科,我就唔知手續了。或者你打電話去問一問﹖因為果邊d姑娘都好nice,佢地會答你嫁。

...

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

joeyhui622,

of course not yet bingo lar, since i have to wait for doing iui ar...it takes time...and i hope i can suceed at my first attempt lar.

原文章由 joeyhui622 於 08-10-21 13:52 發表

Thanks a lot & I just booked Dr. Tay.

Have you bingo yet?

Yours,
Joeyhui622

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

btw, you said you have booked Dr Tay already? When will be your booking then? I have tried to book him before but the nurse said 2009 schedule has not yet been confirmed ...and she said i could't even book any date at that time nei...

原文章由 lalamike 於 08-10-22 23:14 發表
joeyhui622,

of course not yet bingo lar, since i have to wait for doing iui ar...it takes time...and i hope i can suceed at my first attempt lar.

首頁

尾頁

跳至