自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想買電視機呀 !

同埋知唔知會係邊樹賣 ?

Thank You !
lovely Jo Jo

大宅

up

珍珠宮

上星期日報紙講左啦, 在11月初, 應該在地舖攪, 唔會在商場舖攪, 因怕秩序問題....

個人感覺: 對我唔太吸引, 大型家電冇安裝要煩, 小型家電唔新款, 仲可能大部分係陳列品無保用......

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 tkkmama 於 08-10-21 11:44 AM 發表
上星期日報紙講左啦, 在11月初, 應該在地舖攪, 唔會在商場舖攪, 因怕秩序問題....

個人感覺: 對我唔太吸引, 大型家電冇安裝要煩, 小型家電唔新款, 仲可能大部分係陳列品無保用...... ...

係呀... 特別係電視, 日開夜開, 一日開成十幾個鐘, 壽險短好多.....

珊瑚宮

好媽媽勳章

ye ar , 我都冇興趣 , 好嘢佢哋都比內部買咗先 la
原文章由 tkkmama 於 08-10-21 11:44 發表

個人感覺: 對我唔太吸引, 大型家電冇安裝要煩, 小型家電唔新款, 仲可能大部分係陳列品無保用...... ...

大宅

又係渦,好野都俾內部認購佐先啦

珍珠宮

原文章由 manicheung 於 08-10-21 11:52 發表
ye ar , 我都冇興趣 , 好嘢佢哋都比內部買咗先 la

可能係抬....當出糧....

珊瑚宮

好媽媽勳章

有欠員工人工咩
原文章由 tkkmama 於 08-10-21 11:55 發表

可能係抬....當出糧....

珍珠宮

原文章由 manicheung 於 08-10-21 11:57 發表
有欠員工人工咩

嗄... 你冇睇新聞咩?? 個個都做左超過十年, 長期服務金都未有著落...外判工程又拖百幾萬... ....

珊瑚宮

好媽媽勳章

唔知 ar , 幾日都冇睇 tv 喇
原文章由 tkkmama 於 08-10-21 12:00 發表

嗄... 你冇睇新聞咩?? 個個都做左超過十年, 長期服務金都未有著落...外判工程又拖百幾萬... ....

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

今日收音機都有講...
拖欠工人D"血汗錢"...

原文章由 manicheung 於 08-10-21 11:57 發表
有欠員工人工咩
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

你又講得幾 arm o既, 會唔會有d唔係 Display 呢 ?

原文章由 catjeffcat 於 08-10-21 11:48 發表

係呀... 特別係電視, 日開夜開, 一日開成十幾個鐘, 壽險短好多.....

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

果日newspaper 講左, 所有野都無保養, 無安裝, 仲好多係陳列品.
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 sandyyu007 於 08-10-21 12:04 PM 發表
你又講得幾 arm o既, 會唔會有d唔係 Display 呢 ?

應該無啦.... 因為報紙話無咩新貨係度, 得番 Display 係度, 仲有唔包送貨, 要自己搵車...... 就算有新貨都要比個 D 之前訂左貨個 D 先啦....

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我想買過新的iron 同風筒, e d 冇保養都冇所謂

記住, 邊日邊間舖記住上來報料呀

珍珠宮

我都想買熨斗同電腦mon, 仲有洗衣機, 雪櫃~

不過我個熨斗等唔切啦, 尋晚正式壽終正寢, 今日一定要去買過個~

洗衣機... 我老公話, "買左唔好後悔啊!" 因為我地而家係拎d衫出去磅洗, 買左洗衣機就要我自己洗, 到時又做多好多野!

雪櫃~~ 呢樣真係想買, 我想買雙門雪櫃, 因為真係唔夠位放野啦~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至