跳至

首頁

尾頁

大宅

噚日去第一城食早餐,見到有間惠賣BB野嘅店開咗,啲野好靚! 有Gap, Carters, Polo, CK....等嘅衫,仲有日本奶粉同尿片,以後唔駛山長水遠去第二度買啦 !

子爵府

邊到呀???

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

係銀城近7仔 ...

貴到 , 唔使睇 ...

d貨係就係gap, 不過係剪牌貨, 你去赤柱平佢一半 ...

我問佢森永大仔要 $270/罐 ..
佢以為自己係一田 ...

洋房

唔係喎,我比較過同上網訂差唔多價錢咋噃!啲衫我好多都係赤柱見唔到,而且湊住阿B由沙田去到赤柱咁遠唔係太方便,車錢都係番到...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

唔係kwa, 上網訂森永大仔 $14x 一罐 ..
佢賣 $270 都叫差唔多呀 ...

大宅

我噚日去幫個朋友掃咗幾罐都係150一罐咋噃,唔係$270,會唔會搞錯咗呀

複式洋房

佢真係好貴...

大宅

去佐睇多數都係夾衣款 , 價錢都幾貴

大宅

去花園街都有剪牌入口貨

原文章由 zoesychan 於 08-10-19 17:26 發表
係銀城近7仔 ...

d貨係就係gap, 不過係剪牌貨, 你去赤柱平佢一半 ...

以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

別墅

第一城邊到 ?

大宅

真係貴到..果度d衫都唔係剪牌,but係花園行買同一款剪牌衫係平成4倍囉...企理就企理,但係價錢就好唔合理...

原文章由 zoesychan 於 08-10-19 17:26 發表
係銀城近7仔 ...

以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

銀城商場馮宜亮醫務所隔離!

原文章由 Fionbrian 於 08-10-21 14:03 發表
第一城邊到 ?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

頭先去睇過~
大部份都係夾衣, 其實都幾靚嘅, 不過~ 我個仔過咗着夾衣嘅時候.. 已經張買落嘅新夾衣送俾大隻表弟...
唔識比較價錢, 不過佢賣嘅嘢唔係平價貨囉~
e+做緊第三件半價呀~

另外, 有片賣, 不過size唔齊!

別墅

好心在門口貼一些價錢和promotion item. 見到個門口冷清清都吾想入去. 而且上綱定都好方便, 不過自己令番屋企.

大宅

我覺得間舖頭好冷清, 貨物比較貴
那個男sales只會坐定定在書枱度, 無乜笑容

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我上次去果一男一女 sales 又OK喎!幾nice!不過佢賣D衫既對象 mainly 係初生至歲零,唔啱我個女!不過個女 sales 話遲D會返D大 size 既衫喎!

原文章由 yiuyiu213 於 08-10-23 19:26 發表

別墅

是呢, 我見到的同你一樣. 個環境令你吾敢入去. 如果要買bb衫 (不是名牌) 不如去xx樂園那邊有間叫美意x(吾記得個名). 他們買的衫比起葵芳廣場平好多, 價錢同街市差吾多重平過花園街. 而且size吾得可以去換, 有時換其它款都得. 老闆好好人不過她的老婆同吾知邊個親戚就麻麻地, 我成日都去看看有無新貨. 好過福彩對面那間多多聲.

原文章由 yiuyiu213 於 08-10-23 19:26 發表

民房

你是說那間童真x嗎?平真係平,不過貨真的是花園街貨色,洗一,兩次就舊晒,真的是街坊裝;新開的好像叫fullmoon, 今天到過,買了三件(因第三件半價,優惠好像只做到十月底),之前有上網訂,但好麻煩要約出去拿,見到貨不對相,又o吾好意思出聲,現在可以任我選,又可摸下質地,要先比錢;款大多是名牌,我多抱bb出街,整幾件撐下場都好,反正價錢不貴(discount 後)

複式洋房

我今天又去睇過, 佢有d貨開始有折了.

民房

e, 有折?外套款有嗎?之前見過有些女的披衣很好看,有折便好了。

首頁

尾頁

跳至