跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

hi~我住係朗屏附近架~
你可以pm or msn 我啦~

大宅

熱血勳章

hi 我本來住o係元朗 最近搬左去天水圍...

禁止訪問

大宅

熱血勳章

竟然會嫌新得濟咁攪笑?! 如果可以同你做鄰居o米好囉 謙謙有個伴...

原文章由 seababy 於 21/10/2008 14:19 發表
其實我係cherrymuimui呀,我個account 俾bk block 左,而家用呢個,我今晚去元朗睇屋呀~~
maggieddie~
我星期日都去左天水圍睇你而家住梗個到呀,係唔錯,但新得濟,有d新味我老公頂唔順~
...

禁止訪問

大宅

我住左係元朗成4, 5 年啦,
元朗好既, 我心水係真光/ 肖珍(可惜呢間得半日)

別墅

我唔係住元朗,但我差不多每星期都會落元朗,
因為OK姐有時會比麻麻湊V^^V
可以MSN我
[email protected]

大宅

BK Milk勳章

hi...hi...
我都係住天水圍架...
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

熱血勳章

hi 小夢星 你住近邊頭呀 我o係銀座o個邊 有機會可以約去公園玩~

大宅

BK Milk勳章

hi maggieeddie,

我住天富架。好呀!蔚蔚又多個朋友仔同佢玩喇。

你工人就唔做喎!而加搵工人搵成點呀?我個工人都無做(剛完約,本來話續的,後來又反口,比佢激死,不過佢做野都ok又晒囡囡~所以我都算數),而加我請左個新既,但佢要下個月先至黎得。

原文章由 maggieddie 於 08-10-23 13:24 發表
hi 小夢星 你住近邊頭呀 我o係銀座o個邊 有機會可以約去公園玩~
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

熱血勳章

咁依家點呀? 你自己湊佢呀?
我諗住暫時唔請工人喇 俾亞仔2歲讀全日n1
依家係煩緊工人走左之後 佢又未返得n1o個一個月 唔知點算...

原文章由 小夢星 於 23/10/2008 13:42 發表
hi maggieeddie,

我住天富架。好呀!蔚蔚又多個朋友仔同佢玩喇。

你工人就唔做喎!而加搵工人搵成點呀?我個工人都無做(剛完約,本來話續的,後來又反口,比佢激死,不過佢做野都ok又晒囡囡~所以我都算數),而加我請左個新既,但佢要 ...

大宅

BK Milk勳章

而加我姑奶&佢仔仔黎左我屋企住,幫我湊蔚蔚到工人到左為止。
你可唔可以比D親戚湊住先呀??

原文章由 maggieddie 於 08-10-23 13:47 發表
依家係煩緊工人走左之後 佢又未返得n1o個一個月 唔知點算...

大宅

熱血勳章

無呀 無人幫到我呀 我又唔敢是但搵個鐘點上我屋企 我又唔敢放個仔去o的唔識o既媬母屋企......

原文章由 小夢星 於 23/10/2008 13:52 發表
而加我姑奶&佢仔仔黎左我屋企住,幫我湊蔚蔚到工人到左為止。
你可唔可以比D親戚湊住先呀??

大宅

BK Milk勳章

無人幫你湊住謙謙先就真係煩d喎!
我之都諗過將蔚蔚放去親戚屋企,但c6話怕蔚蔚扭計唔比我地走,到時仲煩,所以先至叫姑奶黎幫手,起碼呢度係自己屋無咁驚,就唔會咁扭計先啦!

原文章由 maggieddie 於 08-10-23 14:18 發表
無呀 無人幫到我呀 我又唔敢是但搵個鐘點上我屋企 我又唔敢放個仔去o的唔識o既媬母屋企......

男爵府

雖然我唔係住元朗, 但亞女而家就係元朗返緊學, 加上我成日會去元朗&天水圍, 所以得閒可以約出黎大家聚聚喎!

男爵府

原文章由 maggieddie 於 08-10-23 13:47 發表

謙謙媽,
以我所知天水圍有間托嬰院, 因我之前問過, 但唔知而家有無位, 你可以去問下, 講比佢地知你的情況有幾急, 睇下佢地可否比謙謙插班先, 同埋讀托嬰院仲貴過請個工人呀, 不過好在唔洗多個人係屋企住囉!

別墅

原文章由 seababy 於 08-10-21 10:39 發表
我地可能會搬去元朗,但呢一區對我地都好新,希望識d朋友仔啦~~

我都係住天富,大女zoe 4歲係元朗英藝返學,細仔hiram就快2歲.

別墅

大家都住元朗or天水圍,大家不如交換msn,可以約出去玩.

首頁

尾頁

跳至