跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽咪你地有冇打算幫bb打肺炎鏈球菌疫苗及口服輪狀病毒疫苗? 我問過私家醫生連政府免費+以上兩隻(打到1歲前的針)
package要成$6,800

知唔知邊到打會平d?

別墅

你講Package價係咪包埋打其他預防針如六合一、五合一呀? 因為應該散打唔駛呢個價錢,口服輪狀約$750x2,肺炎鏈球菌約$950x4。

大宅

我會幫bb打肺炎鏈球菌疫苗, 但唔會口服輪狀病毒疫苗.

不過我都唔知邊度有得平d

男爵府

2樣都會打, 上胎就係無幫大囡食輪狀病毒疫苗, 搞到真係中左招, 1日痾10次, 差唔多成3個星期先好番d...同埋, dr 唔會開止痾藥, 只會開d 補充體力既沖劑, 只能夠靠bb 自已, 所以, 負擔到既媽咪, 我都會建議佢做齊2樣野.

禁止訪問

BK Milk勳章

侯爵府

原文章由 alicekg 於 08-10-21 14:38 發表
你講Package價係咪包埋打其他預防針如六合一、五合一呀? 因為應該散打唔駛呢個價錢,口服輪狀約$750x2,肺炎鏈球菌約$950x4。

我都會同細佬出去打lee兩支針 (其實除左1歲針 & 出世個兩支之外) 我其他針全部出c+ 打.

07年年頭就用左 $5250 (3支6合1 及 4支肺鏈), $1200左右 (2次口服輪狀), $12xx (last 支 5合1 + 水痘)

依家咩都加價, 仲未知細佬曬所有針要幾許$

男爵府

hei ma

點呀你...細b 好唔好湊呀?

想問下口服輪點食架? 醫生比定自已比架? bb肯食架咩?

男爵府

原文章由 hv245 於 08-10-23 10:58 發表
我book 左kinetics 佢地 package 包左六合一, 肺炎鏈球菌疫苗, 口服輪狀病毒疫苗, 水痘針. 仲有麻疹疫苗, 唔使番健康院打.

package $6300, 我有張 $500 coupon, 即 $5800. ...

點解有coupon咁好?

禁止訪問

BK Milk勳章

侯爵府

原文章由 yamiyami 於 08-10-23 11:15 發表
hei ma

點呀你...細b 好唔好湊呀?

想問下口服輪點食架? 醫生比定自已比架? bb肯食架咩?

醫生比, 兩次. 肯食 (breast feeding now!! tat's why cannot type chinese!! )

侯爵府

原文章由 hv245 於 08-10-23 10:58 發表
我book 左kinetics 佢地 package 包左六合一, 肺炎鏈球菌疫苗, 口服輪狀病毒疫苗, 水痘針. 仲有麻疹疫苗, 唔使番健康院打.

package $6300, 我有張 $500 coupon, 即 $5800. ...

好平

男爵府

原文章由 hv245 於 08-10-26 02:13 發表

你係咪Hello? 我張coupon 係同bb攞出世紙時有人派的

咁都俾你發現... 請問你係...

你係邊間攞出世紙呀? 星期幾去? 等我又去踵下呀!

禁止訪問

BK Milk勳章

複式洋房

原文章由 hv245 於 08-10-27 08:55 發表

Ha Ha!
我係 Good Friend
我係油麻地果間星期六早上攞出世紙架
package informaton 如下.
http://www.kinetics.hk/download/paedi%20vaccine_back1.pdf
http://www.kinetics.hk/download/paedi%20vaccine_front.pdf ...

print 以下張優惠單張就可以用$5800此優惠價
http://www.kinetics.hk/group_benefits/baby-kingdom/doc/Baby-Kingdom_NP.jpg

大宅

多謝,真係平好多,不過我想問你地會唔會打甲形肝炎針同流感針,因為我有另一間個PACKAGE再加埋呢兩支針,不過就要$6380,所以我想問下大家有無呢個需要?
原文章由 tammy122181 於 08-10-28 14:19 發表

print 以下張優惠單張就可以用$5800此優惠價
http://www.kinetics.hk/group_benefits/baby-kingdom/doc/Baby-Kingdom_NP.jpg

首頁

尾頁

跳至