自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

之前用開chicco, 但成日都斷貨又要去專門店先買到, 想轉其他牌子, 請問各位mami有沒有好介紹, 最好是容易買到的, 謝謝!

水晶宮

好媽媽勳章

我用強生.黃色果隻
不過唔係日日用,一星期一至兩次.

原文章由 Bellemami 於 08-10-20 23:33 發表
之前用開chicco, 但成日都斷貨又要去專門店先買到, 想轉其他牌子, 請問各位mami有沒有好介紹, 最好是容易買到的, 謝謝!
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

別墅

try California Baby Hair conditioner for newborn or adult, very good and safe.

www.californiababy.com

別墅

請問在那裹可以買到? 價錢如何?

Thanks.

原文章由 lovetoshop 於 08-10-21 13:47 發表
try California Baby Hair conditioner for newborn or adult, very good and safe.

新學期, 新希望......... : >

別墅

要在網上買?

原文章由 lovetoshop 於 08-10-21 13:47 發表

新學期, 新希望......... : >

水晶宮

我比女女用施巴,不過都唔係次次用,
都幾好,用左好滑.

伯爵府

施巴有出護髮素咩? 幾多錢呀? thanks!

原文章由 MMM888 於 08-10-21 16:03 發表
我比女女用施巴,不過都唔係次次用,
都幾好,用左好滑.

別墅

請問在那裹可以買到? 價錢如何?

Thanks.

大宅

有架, 不過都幾貴, 細細支要成六十幾蚊

原文章由 Bellemami 於 08-10-21 16:42 發表
施巴有出護髮素咩? 幾多錢呀? thanks!

首頁

尾頁

跳至