潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人知道如果借到lane crawford 咭, 用時需要對身份嗎? 還是show card only?

大宅

原文章由 taktakb2006 於 08-10-21 16:31 發表
有無人知道如果借到lane crawford 咭, 用時需要對身份嗎? 還是show card only?

Show card only.

大宅

or just tell the phone no. and the vip name.

大宅

聽人講話嚴左

別墅

電話號碼都得的

別墅

你呀, 嚴左, 如果show card, 而不是咭主, 最好比現金, 因為佢地要對名, 如果冇card 在手, 講card no. 都可以, 又係要比現金.

原文章由 howy 於 08-10-22 09:01 發表
電話號碼都得的

珍珠宮

原文章由 odelia_ho 於 08-10-22 12:23 發表
你呀, 嚴左, 如果show card, 而不是咭主, 最好比現金, 因為佢地要對名, 如果冇card 在手, 講card no. 都可以, 又係要比現金.

都唔係呀..我星期六係IFC...show card比自己既credit card都冇問題噃...

別墅

咁, 可能係個別sales既做法不一, 上次我個妹用我張vip card 買野, 但佢就用credit card, 個sales 問佢 vip card 咭主係邊位, 佢咪照講, 個sales 話, 下次最好唔好咁做, 因為唔得架, 佢重話, 如果下次想用vip card, 可以用cash 找數咁話.

原文章由 lovelykitty 於 08-10-22 13:35 發表

都唔係呀..我星期六係IFC...show card比自己既credit card都冇問題噃...

珍珠宮

原文章由 odelia_ho 於 08-10-22 16:09 發表
咁, 可能係個別sales既做法不一, 上次我個妹用我張vip card 買野, 但佢就用credit card, 個sales 問佢 vip card 咭主係邊位, 佢咪照講, 個sales 話, 下次最好唔好咁做, 因為唔得架, 佢重話, 如果下次想用vip card, ...

係呀.佢係邊間呀???
我多數係ifc & times都冇問題噃....

別墅

咪就係 Harbour City 囉

原文章由 lovelykitty 於 08-10-22 16:37 發表

係呀.佢係邊間呀???
我多數係ifc & times都冇問題噃....

大宅

pp果間都唔得喎... 嚴左...

複式洋房

如果無show card就要對身份證, on pedder就無咁嚴, 你講得到電話or id都ok.
我次次去IFC個間買野用自己vip但男朋友用咭找數okay 喎

大宅

原文章由 angiewan 於 08-10-30 06:38 發表
如果無show card就要對身份證, on pedder就無咁嚴, 你講得到電話or id都ok.
我次次去IFC個間買野用自己vip但男朋友用咭找數okay 喎

因為你係到嘛
上次我係pp lc 買野佢話一係要係咭主一係咭主陪同

首頁

尾頁

跳至