自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢45歲,咁有錢都保養得咁差!
隔離有張劉+0相,佢42歲還算ok
講真,我睇電視見到 so good 佢d 皮膚仲靚過關之琳
有捨必有得 有得必有失

男爵府

男爵府

醒目開學勳章

"劉+0還算ok"????
劉+0唔化妝成個阿婆咁架喎~~~~~

http://community.she.com/messageboard/entertainment/?action=view.topic&id=2035943&ref=com.home

原文章由 WinChi 於 08-10-22 09:01 發表

[ 本文章最後由 AA媽媽 於 08-10-22 09:44 編輯 ]

男爵府

是呀,是呀,見到劉+玲唔化妝個樣,就好懷疑 SK II 的功效喇!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 marthana 於 08-10-22 09:46 發表
是呀,是呀,見到劉+玲唔化妝個樣,就好懷疑 SK II 的功效喇!

份合約可能要加d附加條件:出親街就一定要化咗粧先!!!!

伯爵府

我都見過冇化妝劉+0.真係.......知點解好多時SK 2廣告都要加多層嘢整蒙個畫面啦

子爵府

畀面勳章

原文章由 marthana 於 08-10-22 09:46 發表

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

好憎d八婆雜誌成日影影埋埋D相囉黎放大跟住就逐樣挑剔,真係極度無聊
4x歲,有瑕疵好正常姐下嘩!一陣人地化到0瑕疵又話人假.
挑剔人果班,我真係好想知佢地到左4x時又係咪0瑕疵囉! 話唔定D老人班生到落個C忽都有!

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

我覺得劉+0既皮膚都好靚喎, 無化粧D眼耳鼻無禁SHARP啫.....我唔係佢FANS, 純粹平心而論

公爵府

畀面勳章

回覆 #1 jaja 的文章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

關芝林都四十幾歲算係咁喇!
比我四十幾都keep 得佢咁好,
真係咩都願啦!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都覺得關之琳依幾年老咗好多, 之前都覺得佢好ok喎, 依家

原文章由 WinChi 於 08-10-22 09:01 發表

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

我覺得關之琳係 'dur'左好多, 個樣好似無乜彈力咁, 劉+0唔化粧就對眼勁無神, 要靠化粧將佢對眼畫到有神。

至於皮膚, 我覺得佢兩個40幾歲, 都算係咁啦, 但有d嘢係天生, 無得改變基因架, 除非又去打針, 整容, 到時咪比人講得仲難聽

大宅

其實藝人都係人,佢地又成日化妝都算係咁ga la,好多人40幾歲好似阿婆咁咪仲衰

翡翠宮

都幾ok, 著得好in, ..反而李嘉欣(38歲) 太乾太瘦了..可能輪廓深的人,會不太come老吧,(你看蘇玉華面圓圓的原來出道好多年, 現在的她比做真情還漂亮) ..我幾年前見過她真人, 真是十分靚到不得了..

男爵府

原文章由 AA媽媽 於 08-10-22 09:42 發表
"劉+0還算ok"????
劉+0唔化妝成個阿婆咁架喎~~~~~

http://community.she.com/messageboard/entertainment/?action=view.topic&id=2035943&ref=com.home

驚嚇
我阿媽42歳時仲後生過佢

侯爵府

阿SO唔洗靠個樣,做好普通護理皮膚就算,
關大姐要搵食,搽得多化學野上面,
物極必反

首頁

尾頁

跳至