自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

事原, 購2對鞋, 1對us 7,1對us 8,唔同款,之前已千叮萬'祝'不要錯碼, 購貨詳情亦已說明, 最終都是對調了碼!

現在賣家只肯負責國內運費,發件地點是"武漢",如果我真係退返上去換,要什麼做? 運費大約要多少?

如果要佢減價會否更實際.因為一來一回運費應該都唔平!

我現在尚未確認收貨,請問有沒有人試過可以只退部份款項係一件貨裡面?

many many thanks!

公爵府

畀面勳章

有冇人可以幫下我呀?

原文章由 kirstyau 於 08-10-22 10:51 發表
事原, 購2對鞋, 1對us 7,1對us 8,唔同款,之前已千叮萬'祝'不要錯碼, 購貨詳情亦已說明, 最終都是對調了碼!

現在賣家只肯負責國內運費,發件地點是"武漢",如果我真係退返上去換,要什麼做? 運費大約要多少?

如果要佢 ...

水晶宮

好媽媽勳章

淘寶

都話上得山多終遇虎啦~~~

你對鞋幾重,運費係按重量計o架.
你可以問下順豐快遞,香港到->武漢o既運費.27300273
你要同賣家講退貨,再申請退款

原文章由 kirstyau 於 08-10-22 11:30 發表
有冇人可以幫下我呀?
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我諗你同佢講叫佢平O的可能實際O的~~~

侯爵府

何以响 taobao 講明要退貨, 之後同賣家講, 係佢既問題, 佢要負責返來回問題 , if 佢堅持唔肯, 响 toabao 到劣評佢, 之後再申請退款, 款退返去你 ac 後, 你用 " 到付 "形式叫順豐運返上去 ... 你唔明, 可以 pm 你手提比我, 我再詳細教你... 因為我試過

大宅

原文章由 cubixluk 於 08-10-22 20:42 發表
何以响 taobao 講明要退貨, 之後同賣家講, 係佢既問題, 佢要負責返來回問題 , if 佢堅持唔肯, 响 toabao 到劣評佢, 之後再申請退款, 款退返去你 ac 後, 你用 " 到付 "形式叫順豐運返上去 ... 你唔明, 可以 pm 你手提 ...

我都試過一件貨冇錯,一件錯左,用你嘅方法做,後尾佢只收我一件錢,叫我唔使運返件貨比佢,因為運費貴過佢件貨

公爵府

畀面勳章

many thanks! 因為怕煩,佢減左少許 ,都算了,我都係幫朋友買,佢都係同屋企人一齊穿,佢地都可以接受!

不過原來可以用" 到付 "形式叫順豐運返上去ka,咁佢地會唔會上我屋企收ka?

同埋,其實係咪應該check左貨先,唔岩即時叫順豐送返上去,但係我冇貨係手,會唔會好冇保障! 因為我次次都係簽收左先開黎睇!

原文章由 cubixluk 於 08-10-22 20:42 發表
何以响 taobao 講明要退貨, 之後同賣家講, 係佢既問題, 佢要負責返來回問題 , if 佢堅持唔肯, 响 toabao 到劣評佢, 之後再申請退款, 款退返去你 ac 後, 你用 " 到付 "形式叫順豐運返上去 ... 你唔明, 可以 pm 你手提 ...

首頁

尾頁

跳至