自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

有bk媽咪介紹去元朗沖晒城影証件相, 真係$8/打, 我係去開元朗
辦些私事然後順便影定來申請回鄉証, 費事再去多次取相, 預備埋
個回郵信封比佢寄番比我, 今天收到了, 效果很好, 值得推介.

水晶宮

好媽媽勳章

自己影拎去晒
$1有8張.

原文章由 121chan 於 08-10-20 13:43 發表
有bk媽咪介紹去元朗沖晒城影証件相, 真係$8/打, 我係去開元朗
辦些私事然後順便影定來申請回鄉証, 費事再去多次取相, 預備埋
個回郵信封比佢寄番比我, 今天收到了, 效果很好, 值得推介. ...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

子爵府

咁有冇詳細地址P.M.俾我

thank you
原文章由 121chan 於 08-10-20 13:43 發表
個回郵信封比佢寄番比我, 今天收到了, 效果很好, 值得推介. ...

大宅

Please PM the shop's name and location for me, many
thanks !!

伯爵府

熱血勳章

原文章由 121chan 於 08-10-20 01:43 PM 發表

我都去影左,$8/打,(效果唔錯),用來做回鄉証
特區護照就要$20/6張(都已經好平)
係屯門,最平都要$25/6張(特區護照/回鄉証)都係

男爵府

請給我地址,
要几多日先有相攞?

伯爵府

熱血勳章

要隔日取的,
係元朗安達坊(即係68M巴士總站傍)
條路係叫擊壤路,個度有2大間相鋪,其中一間係好大個門口,一眼睇曬的,門口都係寫明影相的價錢,好容易找.

大宅

原文章由 CHRISTYVILLY 於 08-10-22 12:17 發表
要隔日取的,
係元朗安達坊(即係68M巴士總站傍)
條路係叫擊壤路,個度有2大間相鋪,其中一間係好大個門口,一眼睇曬的,門口都係寫明影相的價錢,好容易找. ...

你講哩間我去過晒相, 4R 7毫子一張, 50張重送一張12R. 但我上星期都見門口寫學生相5蚊一打.

[ 本文章最後由 Phoebe0434 於 08-10-23 16:09 編輯 ]

大宅

原文章由 CHRISTYVILLY 於 08-10-21 12:23 發表

我都去影左,$8/打,(效果唔錯),用來做回鄉証
特區護照就要$20/6張(都已經好平)
係屯門,最平都要$25/6張(特區護照/回鄉証)都係

係屯門邊度呀?thanks

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

屯門安定商場2/F, 影白底證件相都係$25一打咋, 不過服務就麻麻地... 我同BB影, 佢梗係坐唔定啦, 試影左6張就開始唔係咁想再影啦

首頁

尾頁

跳至