懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

馬靜怡醫生好嗎?一般檢查收費如何?

還有其他醫生建議嗎?

P.S. 希望是女醫生

Thanks!

大宅

我睇過韋章紅, 佢幾有經驗的

禁止訪問

複式洋房

總之唔好揾區嘉麗就得 ~~

大宅

我都係睇開馬醫生,我又唔覺得有咩唔好,我做婦科檢查同產前檢查都係馬醫生做,我覺得她好細心。

子爵府

絕對同意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 dahlob 於 08-10-21 23:13 發表
總之唔好揾區嘉麗就得 ~~

大宅

有咩唔好????

原文章由 jkj 於 08-10-21 22:41 發表
我聽了朋友的經歷,馬醫生很差,不要睇佢

大宅

咁又點解呢????

原文章由 binbin仔 於 08-10-22 10:52 發表
絕對同意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

無錯, 我上一胎睇佢, 咁胎都係睇佢!

原文章由 manabcd 於 08-10-21 21:34 發表
我睇過韋章紅, 佢幾有經驗的

複式洋房

回覆 #4 dahlob 的文章

絕對同意, 呢個醫生好冇醫德, 只會嚇人, 態度極差, 只會呃錢, 你夠膽先好去睇佢

男爵府

我都睇過馬醫生~收費平既~$4xx一次~不過佢個度好多人~成日都要等好耐~等左一陣入去睇個時~佢又好似好趕時間wor~勁快睇完你就叫你走~所以我去過一次就係cwb搵左第二個女醫生~
佢叫 alice fung~ 收費每次$700~ 佢人幾好...次次都會緊4d比你睇~睇到bb個樣~而馬醫生用個部機就舊d~冇得照4d~

原文章由 celineceline 於 08-10-21 21:32 發表

還有其他醫生建議嗎?

P.S. 希望是女醫生

Thanks!

別墅

韋章紅 quite ok. i am seeing her, very experienced.

複式洋房

請問照4d可以看多很多東西的嗎?

原文章由 SiuDingDong 於 08-10-22 11:35 發表
我都睇過馬醫生~收費平既~$4xx一次~不過佢個度好多人~成日都要等好耐~等左一陣入去睇個時~佢又好似好趕時間wor~勁快睇完你就叫你走~所以我去過一次就係cwb搵左第二個女醫生~
佢叫 alice fung~ 收費每次$700~ 佢人幾 ...

子爵府

你個dr $700 係包唔包藥o家?~

原文章由 SiuDingDong 於 08-10-22 11:35 發表
佢叫 alice fung~ 收費每次$700~ 佢人幾 ...

子爵府

我只係睇過佢一次, 佢d態度係真係好差, 語氣又唔好, 一睇完佢個人心情好down o甘o家!

原文章由 MILOMOON 於 08-10-22 11:29 發表
絕對同意, 呢個醫生好冇醫德, 只會嚇人, 態度極差, 只會呃錢, 你夠膽先好去睇佢

男爵府

係呀..睇到好多野...清楚d..有 color~ hehe ~ 仲見到 bb 樣~ 好開心嫁~

原文章由 celineceline 於 08-10-22 12:46 發表
請問照4d可以看多很多東西的嗎?

男爵府

唔包嫁~不過有時比埋d維他命~其他藥呀~好多咁比你~最貴都係$780~

原文章由 binbin仔 於 08-10-22 12:49 發表
你個dr $700 係包唔包藥o家?~

大宅

好媽媽勳章

我啱啱生左, 係由馬醫生接生, 我覺得佢好好, 我成個產檢過程, 都係多得佢同D姑娘鼓勵我, 有時佢係好似好趕時間, 因為佢太多CLIENTS, 但只要你每次寫底問題, 逐一問佢, 佢係會全部答你既!

我係開刀, 馬醫生手勢好好, 個傷口只係痛左3-4日, 拆線都唔覺痛! 而且佢清惡露清得好好, 第三日已經無乜!

原文章由 celineceline 於 08-10-21 21:32 發表

還有其他醫生建議嗎?

P.S. 希望是女醫生

Thanks!

別墅

我都有睇過佢好幾次...但係3個月之後就轉咗另外一個醫生. 因為我覺佢好惡, 同好以好趕時間咁....冇耐性, 問多啲問題...佢態度就唔係咁好....仲有佢好busy, 次次都要等最少一個鍾.

最最最難頂就係佢啲護士....黑口黑面, 次次睇完都成肚氣走>_<

......所以最後為咗唔想影響自己同BB嘅心情, 俾多$1,000 俾醫院都轉咗另外一個醫生幫我接生.

原文章由 kay2_wong 於 08-10-22 12:43 發表
韋章紅 quite ok. i am seeing her, very experienced.

[ 本文章最後由 ISho 於 08-10-22 15:13 編輯 ]

民房

雷潔瑩醫生, 開刀手勢非常好,態度專業.

首頁

尾頁

跳至