想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我有小小流啡....正常嗎???!!好小姐..

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我暫時無,上一胎都無..
不過人人唔同,快d去問下e生

珍珠宮

i have, i was too angry with my daughter, and i 流啡.....

男爵府

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 14:58 發表
我有小小流啡....正常嗎???!!好小姐..

我都係岩岩Bingo, 開始時都有少少流啡. 醫生話正常, 但一見紅要馬上找醫生.

大宅

係呀..唔該哂你! 我31/10先睇醫生!
原文章由 麥兜MaMa 於 08-10-21 16:27 發表

我都係岩岩Bingo, 開始時都有少少流啡. 醫生話正常, 但一見紅要馬上找醫生.

男爵府

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 16:31 發表
係呀..唔該哂你! 我31/10先睇醫生!

我一check到就去左睇, 但未見個胎. 31/10再同你一齊番睇.
我高齡, 佢俾左隻賀爾蒙塞藥我. 睇完醫生沒再流啡, 唔知同隻賀爾蒙有無關.

BTW, 佢俾左隻維他命我, check過係bk sister話隻惠氏, 加強葉酸,鐵質etc. 如果你無其它補充劑, 可以買下.

大宅

我今日去診所攞左葉酸喇~我生過1個, 同診所姑娘好熟喇~oic, 原來高齡真係要多加留意......我25咋...但生完呢個..都可以收工喇~~
原文章由 麥兜MaMa 於 08-10-21 16:55 發表

我一check到就去左睇, 但未見個胎. 31/10再同你一齊番睇.
我高齡, 佢俾左隻賀爾蒙塞藥我. 睇完醫生沒再流啡, 唔知同隻賀爾蒙有無關.

BTW, 佢俾左隻維他命我, check過係bk sister話隻惠氏, 加強葉酸,鐵質etc. 如果 ...

大宅

畀面勳章

WOW, 25 好後生bor!

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 17:00 發表
我今日去診所攞左葉酸喇~我生過1個, 同診所姑娘好熟喇~oic, 原來高齡真係要多加留意......我25咋...但生完呢個..都可以收工喇~~

大宅

有仔趁早生嘛~
原文章由 blittle 於 08-10-21 17:06 發表
WOW, 25 好後生bor!

男爵府

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 17:00 發表

仲好後生, 無物問題. 如果只係少少啡唔洗擔心.
當年d親友都叫我地早d, 不過懶懶散散, 年復一年

大宅

畀面勳章

我25時, 仲未婚!

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 17:07 發表
有仔趁早生嘛~

男爵府

原文章由 blittle 於 08-10-21 17:20 發表
我25時, 仲未婚!

Me too....仲遊戲人間

大宅

我老公大嘛..我老公大我14年架~咁係咪要早d生..
原文章由 麥兜MaMa 於 08-10-21 17:26 發表

Me too....仲遊戲人間

大宅

畀面勳章

oic!

原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 17:35 發表

侯爵府

好媽媽勳章

男人年紀幾大都唔係問題 有心有力 係我地d女人慘d者
原文章由 jezzyuen 於 08-10-21 17:35 發表

男爵府

原文章由 ShinTeresa 於 08-10-22 09:42 發表
男人年紀幾大都唔係問題 有心有力 係我地d女人慘d者

係呀, 我地心急仲話我地比壓力佢.
好彩後來大家傾過,放 輕鬆左, 唔強求, 同埋找醫生check左,肯減壓&調理...先至得乍

男爵府

25歲我都已經唔記得做緊咩啦, 肯定嘅係我未婚囉
有咁嘅心(有仔趁嫩生)係好好, 我都會教我個女, 等我可以快d抱孫

大宅

畀面勳章

haha, 好主意, 可能到時你唔捨得佢嫁人, hehe

原文章由 MavisNg 於 08-10-22 10:25 發表
25歲我都已經唔記得做緊咩啦, 肯定嘅係我未婚囉
有咁嘅心(有仔趁嫩生)係好好, 我都會教我個女, 等我可以快d抱孫

男爵府

為咗抱孫, 佢唔結婚, 淨係同居, 我咪更加接受唔到

原文章由 blittle 於 08-10-22 11:19 發表
haha, 好主意, 可能到時你唔捨得佢嫁人, hehe

大宅

畀面勳章

原文章由 MavisNg 於 08-10-22 13:30 發表
為咗抱孫, 佢唔結婚, 淨係同居, 我咪更加接受唔到

首頁
12345...6

尾頁

跳至