自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

你去日本城 有 DIY 的材料 一PAT 都係 $29.9 , 有齊 雙面膠 , 紗網 ,可以 買番屋企 自己整 , 超抵 呀.

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我以前間屋0係自己物業, 所以有整防蚊鋁窗, 全屋整晒,駛0左$6000, 依家租人地方, 只用$29 一塊0既自動黏貼蚊網, 效果一樣0甘好, 唔駛晒錢整防蚊鋁窗喇

以前BK媽咪有報料話萬O有得賣防蚊網$10 塊,但係我搵唔到, 最後俾C6係九龍城賣家居用品0既舖頭搵到,即掃10幾塊返屋企, 好易裁剪架咋, 亦附有說明書教你點整

原文章由 wm720915 於 08-10-22 13:58 發表
係咪咩 size 都整到架?

禁止訪問

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 siumeikwok 於 08-10-22 13:29 發表
你去日本城 有 DIY 的材料 一PAT 都係 $29.9 , 有齊 雙面膠 , 紗網 ,可以 買番屋企 自己整 , 超抵 呀.

我都係用呢個~

如果你係想整靚果隻~
可以好似拉簾咁可以拉上收起果D(唔知你知唔知我講咩)~
本人意見---好易爛~
我以前整爛左2個~

[ 本文章最後由 titankaine 於 08-10-22 18:49 編輯 ]

大宅

我找了 bk mama 上次佢地介紹的張先生整咗啲新的防蚊網, 真係唔錯, 比上次我用嗰間又平咗同靚啲!

佢個新設計 (油壓式) 都幾好呀。
張生 - 電話: 91972093 / 23801682

首頁

尾頁

跳至