美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有咩野辦法可以快小小減肥

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我之前係飲減肥茶, (位元x - 瘦之千葉)
淺綠色包裝,上面寫著減下半身.
上年seven eleven 有時放d在counter,
可以加$5試一包, 買左黎試.

不過你真係要試下啱唔啱自己,
同埋唔好空肚飲,
因為寫明茶葉浸熱水1min,第一次浸左幾分鐘,飲左就手震同心跳加速, 因當日無食早餐.
之後再飲,keep住唔好浸太耐,同埋當日都用
那些茶葉再沖水,明顯減左肚腩,
大約飲左8-10包(一星期飲4,5日).
不過好耐無在seven - eleven做減價,
去位元x買就$1xx (一盒)

伯爵府

咁有冇效呢

伯爵府

有冇肚呵呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Little_cy 於 08-10-22 14:49 發表
有冇肚呵呢

我覺得okay, 唔係會眶痾,但會比平時去大便多d.
但自己係感覺到的, 唔會趕唔切.
如果你試, 可以在假日試一試個反應先.

之前我幫人做MC, 買左條裙(娟面質地),
咁有肚腩會好礙眼,
所以就買左10包飲.到做mc那天個肚已平晒.
而家都無再反彈.

但我早前都買左幾包,如果之後我肥返便再飲.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至