自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊到買墊地比BB爬/坐膠蓆最平?要MADE IN JAPAN, 我以為深水涉有條賣玩具街會平,點知要$150,仲要係細SIZE+超薄,墊咗同冇墊都差不多!

伯爵府

千色店promote$69, 三尺 x 六尺,
有astro boy, strawberry shortcake
你自己上佢網站睇下,
價錢超低,
一般最平都賣$99

等待驗證會員

咁平??係邊有呀??我見親ge都貴過係深水x買喎!!!

男爵府

原文章由 lazypig 於 08-10-22 15:21 發表
千色店promote$69, 三尺 x 六尺,
有astro boy, strawberry shortcake
你自己上佢網站睇下,
價錢超低,
一般最平都賣$99

very cheap, where can buy ??

大宅

知唔知有無得自訂尺寸架?

大宅

我買過果d,好多公仔簡果d地墊喇...吾係用得好耐, 2-3個月就會起泡泡,而且又薄d; 結果都係要買過, 而家就用緊反斗城果隻,( 約2呎x2呎,1 pack 4塊),又厚d, 好襟用, 用左差不多2年都仲好惦, 貴係貴d, 但直得推介!

原文章由 留二汪 於 08-10-22 13:13 發表
請問邊到買墊地比BB爬/坐膠蓆最平?要MADE IN JAPAN, 我以為深水涉有條賣玩具街會平,點知要$150,仲要係細SIZE+超薄,墊咗同冇墊都差不多!

[ 本文章最後由 klam 於 08-10-23 17:09 編輯 ]

大宅

原文章由 <i>lazypig</i> 於 08-10-22 15:21 發表 <
千色店promote$69, 三尺 x 六尺,<br />
有astro boy, strawberry shortcake<br />
你自己上佢網站睇下,<br />
價錢超低,<br />
一般最平都賣$99
<br />

which shop? can't search in web site...........

伯爵府

千色店網頁, 自己download 來look look啦, 我都買左一張, 抵!

http://www.citistore.com.hk/chi/promotion.html

等待驗證會員

睇唔到有ge,,last今日tim....點都好啦!!thxthx

男爵府

TKO 千色店 STILL HAVE SOME !!

大宅

我太約在月頭時買了有 A-Z 0-9那種地墊, 在屯門置樂 球世軍 只是 15元 (不太記得)總之不過二十元. 當時還有很多現在不知道還有沒有了

首頁

尾頁

跳至