自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

各位唔知有冇食過呢,但係我而家唔見有得賣,大約年頭响百佳同裕記都仲有得賣架,而家揾勻都唔見有
我真係好掛住個隻味,各位如果知道邊樹仲有既話,唔該話比我知呀,萬二分感謝

男爵府

有食過, 有段時間仲好鍾意食tim, 落晒d辣粉落去食, 食到噴晒火. 不過唔講唔覺, 好似呢排都唔覺有得買wor
原文章由 魚肉 於 08-10-22 15:04 發表
各位唔知有冇食過呢,但係我而家唔見有得賣,大約年頭响百佳同裕記都仲有得賣架,而家揾勻都唔見有
我真係好掛住個隻味,各位如果知道邊樹仲有既話,唔該話比我知呀,萬二分感謝 ...

子爵府

我都搵左好耐呀,以前百x有得賣,我好鍾意食架.我諗應該無再出喇.

侯爵府

畀面勳章

我以前都有食過,但依家真係唔覺有得賣喎

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

有食過, 超好味, 不過我都係頂得順半包辣粉
不過真係搵唔番,
唯有去個D印尼呀, 泰國食品店買D類似

禁止訪問

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

yummy...........好味o
係喎,你唔講我都忘記左Lee隻辣得好好味ga貴刁Tim.重有冇得賣呢?

大宅

我都記得3, 4年前仲見到, 發得好大碗, 極之飽肚, 但要煮好耐, 我冇咩耐性, 有時又煮得太硬, 有時煮好一旦放得耐, 全碗粉索曬 d 湯, d 粉就唔好味 (d 湯係靈魂)

男爵府

我好想食-.-呢幾日係咁搵百佳睇有無~但都係無~唔知做咩無得買呢~

大宅

我都搵左好耐呀, 我諗而家唔出卦............

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

有架,我之前成日都買,係惠x...好似要成$2.5 一包..不過其實街市有d賣印尼野or泰國野既舖頭仔都有d類似架..價錢差不多...都好好味呢~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

講開又想食呀,不過家陣都買吾到

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

真係好耐都無見過!
以前好鍾意食果隻橙黃色包裝辣味,又唔敢放晒成包辣粉!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

已經無左好耐lu, 我問過百佳售貨, 佢話應該唔出喎~唉

大宅

唔通真係唔再出,嗚~~~~~~
好想食呀,冇食好耐啦,天呀..........

男爵府

我以前都好中意食,但前一兩年食已經覺得無咁好味,所以後來無再買喇。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

吉豬島會唔會有呢
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

原文章由 eman1104 於 08-10-22 16:35 發表
有食過, 超好味, 不過我都係頂得順半包辣粉
不過真係搵唔番,
唯有去個D印尼呀, 泰國食品店買D類似

係呀,真係超好味,我都係落半包辣粉咋
我就係中意佢酸酸辣辣咁,聞到都好開胃
咁唯有去ed舖頭到睇下啦

大宅

原文章由 LeeAnnMama 於 08-10-22 16:46 發表
我老公勁鍾意食呀,佢好食得辣,其實我都鍾意食架,
不過只係落大半包辣粉落去食,我都食到噴火啦,鼻水
都出埋,不過又真係幾好味o既~~~

聽你地咁講,等我得閒留意下仲有無邊度有得買先~ ...

如果太辣我唔得架,食野都係一種享受黎啫
無謂攞自己個胃黎較飛
咁你留意到邊到有得賣既話,記得通知聲喎

首頁

尾頁

跳至