跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

妳地個b個d証件相係自己整.. ??
定出面影ga??
bcs出面影真係幾貴.. 成四至五蚊一張..
有d學校要四五張..
apply兩間又要再影.. 又唔係次次影得好..
有無mud嘢software可以自己整???
可以一齊share下ma???
:-P birdbird :-P

子爵府

如果係passport相就要"汁"好嚴緊, 但學生相就唔使, 就連背景光, 頭同相比例, 面"咩"左少少都ok.所以學生相可以自己影都得.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我地就自己整啦 , 哂1張4r都係@$2 ,
咁就有成 6 張 , 就平過去影好多啦 ,
你可以到我blog參考 ,
我老公都有打埋條 link 比大家自己整 ,
你可以去睇睇 .

http://hk.myblog.yahoo.com/chun-yin/article?mid=2807

[ 本文章最後由 彥仔媽媽 於 08-10-21 14:13 編輯 ]

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 彥仔媽媽 於 08-10-21 14:04 發表
你可以去睇睇 .

http://hk.myblog.yahoo.com/chun-yin/article?mid=2807

ht ...

嘩! 影得好好呀!!
個背景係咪可以自己轉埋底色?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀

原文章由 foggyao 於 08-10-21 14:30 發表

嘩! 影得好好呀!!
個背景係咪可以自己轉埋底色?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 彥仔媽媽 於 08-10-21 14:04 發表
你可以去睇睇 .

ht ...

thanks, 彥仔媽媽, 個website真係好好用.. 妳睇下.. 我都試咗.

蕎蕎家
:-P birdbird :-P

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

暫時睇唔到 , 因yahoo呢幾日都short short地 ,
成日 load 唔到d相 , 我下午再睇下 .

好期待添

原文章由 birdbird111 於 08-10-22 11:33 發表

thanks, 彥仔媽媽, 個website真係好好用.. 妳睇下.. 我都試咗.

蕎蕎家

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 彥仔媽媽 於 08-10-22 11:51 發表
暫時睇唔到 , 因yahoo呢幾日都short short地 ,

好期待添

我就好好彩, 阿囝學校幫我地影埋, 唔使煩.

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 彥仔媽媽 於 08-10-22 11:51 發表

好期待添

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

影埋 ?

咁幾$有幾多張呀 ?

原文章由 Doraemon_ng 於 08-10-23 11:51 發表

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 彥仔媽媽 於 08-10-23 14:11 發表
影埋 ?

咁幾$有幾多張呀 ?

$12 12張,包光碟.

子爵府

上年我同個女去影相舖影証件相 (for passport) 連埋file, 揀影數碼,仲可以影多幾張,我見到ok為止先晒tim. 都係35蚊,一打連file. 唔算太貴.仲好似即日有得攞.咁之後我報名申請學校就用左佢個file張相加入去果個sofeware到, 4R有8張相,自己cut. d個係我嘅經驗, 希望幫到你啦.

珍珠宮

畀面勳章

自己整...正喎!!! 等我試下先!!! thanks 4 sharing!!!

別墅

我都係自已整咖,連background 都無做.. 淨係cap左阿仔個大頭樣..今日去左幾間心儀既幼稚園交表,d 老師都淨係話阿仔張相好靚咋!!

http://www.openplatform.com.hk/Chinese/photoDIY.htm

呢度有個簡單易用既software

首頁

尾頁

跳至