美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

有無人知道邊度買Alqvimia 既BUST VOLUME OIL有7折?

pls help...

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都想知

有人話過kowloon bay有得買
請問係邊度?

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 NokNokB 於 08-10-23 15:27 發表
我都想知

有人話過kowloon bay有得買
請問係邊度?

九龍灣德福有Alqvimia Shop 但唔sure 有無做7折。

複式洋房

http://hk.myblog.yahoo.com/alqvimia.aromatic/article?mid=4&prev=6&next=3

大宅

原文章由 LFOR 於 08-10-20 21:47 發表
有無人知道邊度買Alqvimia 既BUST VOLUME OIL有7折?

pls help...

is it good for bust??

子爵府

陪月勳章

我都想知搽咗係咪有效, 好耐之前攞過d sample, 一直都未試...唔知仲用唔用得呢

大宅

原文章由 MaMa2008 於 08-11-26 00:35 發表
我都想知搽咗係咪有效, 好耐之前攞過d sample, 一直都未試...唔知仲用唔用得呢

u can phone to their shop and ask...i also want to try??

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

邊度有SAMPLE拎?

首頁

尾頁

跳至