嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我想買combi vx 530,
邊度最平呢?
我問過永安,
佢地話過2日大減價
最多得85折
$2980,折$2533
太貴

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

早幾日至噚日都仲有85折加95&95折...今日得返85折咋...
一係妳等下一次吉之島SPECIAL PROMOTION啦, 我覺得佢會仲有架!

原文章由 藍罐曲奇 於 08-10-21 17:00 發表
我想買combi vx 530,
邊度最平呢?
我問過永安,
佢地話過2日大減價
最多得85折
$2980,折$2533
太貴

大宅

唔係今日都仲有 , 我今日先喺吉吉島買左
Combi Ubran 200X 八五折再95折,原價
$2280 , 折後$1841 , 仲送埋貨添

大宅

吉之島而家做緊特價?? 係咪所有combi東西都有八五折??

複式洋房

用J CARD先有得再九五拆,九五拆應該二號同二十號先有不過佢做SPECIAL OFFER連續三日都有今日好似係LAST。

別墅

今日我買咗架,85折再用J咭有95折,
我都買遲咗,我早幾日去睇係85折再9折,
而家我有多部係度,
唔知你岩唔岩呢,

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8984505?r=1087540510

我格咗好多間,因為怕買咗又係唔坐,
所以周圍去睇邊度平,我去過專門店佢點平都唔夠吉之島而家咁平,所以而家都買得過,聽就聽佢講話做埋今日,不過唔知真定假呢。

[ 本文章最後由 shirley10521 於 08-10-23 01:52 編輯 ]

男爵府

陪月勳章

吉之島個週年減價做到22/10, 我都miss左五六日感謝日個優惠, 不過禮拜二照去, 申請多張咭咁就有95再95折, 因為我又要買highchair又要買床仲有其他細件既野, 計落條數都仲抵番, 而且買滿1500蚊又送50蚊coupon, 所以今次我都慳番唔少.

不過我有d奇怪, 我12/10果陣去過吉之島 (果陣都係週年大減價), 但果陣見到combi同0/3好似只係做緊9折, 攪到我以為今次個減價唔係話特別抵, 點知後來朋友話我知一個禮拜後combi有85折, 0/3有8折wor, 都唔知係我睇錯定真係佢地d discount會隨時改呢?

別墅

原文章由 mimiNbaby 於 08-10-23 10:02 發表
吉之島個週年減價做到22/10, 我都miss左五六日感謝日個優惠, 不過禮拜二照去, 申請多張咭咁就有95再95折, 因為我又要買highchair又要買床仲有其他細件既野, 計落條數都仲抵番, 而且買滿1500蚊又送50蚊coupon, 所以今 ...

係囉,我都覺得佢好唔清色,
我miss無買個次,個sales係講到若果我既買,
會特別比我折扣咁,如果個次個sales有講點特價法,
就唔會攪到我無買到啦。

大宅

我都係jusco減價個幾日買左combi既ux200,本身佢做緊85折,之後要95折+95折,種送埋貨不過喱間車好賣得要到成11月尾先有貨.....

複式洋房

吉之島d優惠期太亂了,,
都唔知邊個打邊個

大宅

原文章由 vicky2702 於 08-10-23 15:45 發表
我都係jusco減價個幾日買左combi既ux200,本身佢做緊85折,之後要95折+95折,種送埋貨不過喱間車好賣得要到成11月尾先有貨.....

係LU , 我尋日訂左,佢都話要11月中先有貨,好彩我12月先生啫

大宅

原文章由 carrie720 於 08-10-24 00:25 發表

係LU , 我尋日訂左,佢都話要11月中先有貨,好彩我12月先生啫

你訂左咩色呀???我都係1月先生所以我都唔急,但我睇返之前知個d人講話喱間車好多人訂左,到時到左貨既時候都唔知輪唔輪到我地送貨呢???

首頁

尾頁

跳至