親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問下有無朋友仔參加過? 我同事話佢地係皇崗 or 羅湖上車, 我搵吾到佢有 website....所以都係問下大家意見先

複式洋房

旺角,屯門,大埔都有美食之旅,

原文章由 wongcy 於 08-10-22 16:55 發表
想問下有無朋友仔參加過? 我同事話佢地係皇崗 or 羅湖上車, 我搵吾到佢有 website....所以都係問下大家意見先

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

搵笨ga,咪上當!
原文章由 wongcy 於 08-10-22 16:55 發表
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

達美旅遊(美食之旅)
報名熱線 34138222 包團 21277323
屯門鄉事會路112-140號雅都花園2樓商場第S100號舖
大埔同秀坊14 (寶湖花園停車場對面)
九龍旺角彌敦道610號荷李活商業中心8807-808

我參加過, 平靚正......
團餐好味, 住OK!
星期六參加兩天團都是約$398,
不須請假, 人多d, 我鐘意團餐, 不用自己[拿], 因為星期六日都好多人, 如四海一家, 純玩團正!

男爵府

我都參加過一次,完全貨不對辦,賣豬仔團!

大宅

我公司清潔亞姐同我姑拉都參加過去長隆,好抵玩,每餐都有十味餸,反而隔離枱關鍵旅行團只得六味餸.美食之旅時常爆團,你報名後再想加人數係已經冇位俾你加,幾誇張呀!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

這些討論區的發表是2006年,2007年,我公司清潔亞姐是在今年暑假去的,我姑拉是在中秋節去的,雖然團的人數有40人,但去長隆都OK,可能現在已經改善咗!

洋房

我是朋友介紹去的, 參加了都很好

沒有 website 的, 因為他們想提供價廉物美服務
May God bless u

男爵府

我參加過幾次佢既純玩團,無任何購物點,食住ok,好多團都有一餐自座餐,我自己覺得好抵玩。

禁止訪問

伯爵府

我地0602包過1次團去長隆

我自己就跟團去過陽光溫泉, 酒店同溫泉都好, 5星, 完全無想過3百幾元住咁靚酒店.
星期五是無飯主婦日

首頁

尾頁

跳至