家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

今天又是港股三年半來新低....
跌市好像深不見底....
即使反彈大家都不會因此而特別高興....
跌市更是跌到無感覺....

這個討論區都好像愁雲慘霧.....
大家不如在此說些鼓勵說話吧......

2008年真的有點流年不利之感,
雪災...地震....金融危機...........
但我覺得SARS其實更恐怖,
不只經濟...還威脅生命.......
SARS我們也可以捱過, 留得青山在呀....

[ 本文章最後由 apanman88 於 08-10-23 19:33 編輯 ]
強烈推薦中國人壽~

男爵府

原文章由 apanman88 於 08-10-23 17:46 發表
今天又是港股5年來新低....

2008年真的有點流年不利之感,
...

你講起SARS當年,的確幾驚架,真的唔知幾時會到我中招.
其實這時間許多人的確擔心飯碗,其實都仲有許多公司請人,
千其別介意薪金小左........留得青山在,各位希望在明天
# 52 大快活

複式洋房

不如你改改個topic 先.....

e.g. We shall overcome
e.g. Yes, We Can !
e.g. 希望在明天...

原文章由 apanman88 於 08-10-23 17:46 發表
今天又是港股三年半來新低....

2008年真的有點流年不利之 ...

伯爵府

原文章由 ChristieMe 於 08-10-23 18:41 發表

Yes, please change topic, please please, so upset when I read your topic 忽然覺得世界未日

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔駛咁灰喎
有危先有機
而家是但買一隻優質股
幾年後望番轉頭應該會笑到暈

大宅

因為今日我都覺得有D灰灰地....
再灰生活總要過....
唔互相鼓勵下好易諗埋一邊......

[ 本文章最後由 apanman88 於 08-10-23 19:40 編輯 ]
強烈推薦中國人壽~

大宅

原文章由 ChristieMe 於 08-10-23 18:41 發表

唔得呀CHRISTIEME...
一講WE SHALL OVERCOME我諗起董太...
強烈推薦中國人壽~

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 apanman88 於 08-10-23 19:40 發表

我諗起佢叫大家洗手, 洗手, 洗手

[ 本文章最後由 floraya 於 08-10-23 20:20 編輯 ]

子爵府

記住要洗手,洗手,洗手

原文章由 floraya 於 08-10-23 19:46 發表

我諗下佢叫大家洗手, 洗手, 洗手

男爵府

原文章由 viewer 於 08-10-23 20:13 發表
記住要洗手,洗手,洗手

張相好正

伯爵府

Hehe, i like your revised topic! I love Rainbow...hope to see the rainbow in stock mkt soon

今日我都覺得有D灰灰地 too

複式洋房

haha... 董太...起碼令到大家笑..

Thanks for the revised topic, well done!

原文章由 apanman88 於 08-10-23 19:40 發表

伯爵府

謝謝你
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

複式洋房

Rainbow after rains....

男爵府

原文章由 ChristieMe 於 08-10-24 12:25 發表
Rainbow after rains....

"不經歷風兩,怎麼見彩虹"

大宅

Thanks for all your support....
強烈推薦中國人壽~

首頁

尾頁

跳至