家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

Heng Sang Index was hit by a new report from
Morgan Stanley which downgraded HSBC to
underweight and new price target HK$ 75.

MS also forecasts HSBC will cut dividend by 50% in 2009. Report attached for you reference.
Total 14 pages.
強烈推薦中國人壽~

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

I have some HSBC brought at $132.

侯爵府

2023年兔年勳章

No report is attached.

原文章由 apanman88 於 08-10-24 12:42 發表
Heng Sang Index was hit by a new report from
Morgan Stanley which downgraded HSBC to
underweight and new price target HK$ 75.

MS also forecasts HSBC will cut dividend by 50% in 2009. Report attach ...
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

別墅

大宅

14頁紙ATTACH唔到呀......
我睇左啦...
一堆數字.....講HSBC條數同預期...
強烈推薦中國人壽~

男爵府

How about 2888? Morgan Stantley also made a comment on it.

I got some at $178 and $170.

No eye see.

禁止訪問

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大摩哩份報告好明顯真係為左插低恆指而做出黎
除非匯豐班管理層傻左, 否則都唔會cut 50% yield
不過都要多謝佢先有平貨執

大宅

原文章由 summichalle 於 08-10-24 13:01 發表
證券報告 - 大摩削匯控目標價至75港元, 渣打125港元
2008年10月24日 10:47:00 a.m. HKT, XFNA

香港 (XFN-ASIA) - 摩根士丹利發表研究報告, 調低匯豐控股(5.HK)目標價, 由100港元降至75港元; 同時調低渣打集 ...

thanks thanks...
i only got the e-mail for the actual report with 14 pages
no chinese version~
thanks thanks~
強烈推薦中國人壽~

大宅

原文章由 floraya 於 08-10-24 13:05 發表
大摩哩份報告好明顯真係為左插低恆指而做出黎
除非匯豐班管理層傻左, 否則都唔會cut 50% yield
不過都要多謝佢先有平貨執

無錯....不忘大摩好鍾意借消息做野...
我2睇啦....
強烈推薦中國人壽~

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

假如941可以跌穿$60 咁5仔壓力就會細好多架啦

大宅

原文章由 floraya 於 08-10-24 13:10 發表
假如941可以跌穿$60 咁5仔壓力就會細好多架啦

today 941 save the world ~hahah
i saw it work hard for support the index~

please see 1088....
it helps a lot...for dropping.....
強烈推薦中國人壽~

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

原文章由 emmamay 於 08-10-24 12:57 發表
How about 2888? Morgan Stantley also made a comment on it.

I got some at $178 and $170.

No eye see.

我果d$197入....而家$108.....

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 EVA222 於 08-10-24 13:19 發表
我唔信呢類報告,見人講人話見鬼講鬼話,一時一樣,同財經明星無分別.

有次我係車, 有個人叫個班人做財經演員.

大宅

唔怪得hsbc話不排除有第二次裁員啦!

別墅

原文章由 mariefish 於 08-10-24 13:25 發表

我果d$197入....而家$108.....

我'幣'過你地,我有d係$244入左

民房

HSBC

原文章由 apanman88 於 08-10-24 12:42 發表

MS also forecasts HSBC will cut dividend by 50% in 2009. Report attach ...

That's HSBC's price today!

You are GOD!

男爵府

原文章由 Fansfamily 於 08-10-24 16:21 發表
唔怪得hsbc話不排除有第二次裁員啦!

收到風又已經暗中裁緊啦喎

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

匯丰咩事裁完又裁既
原文章由 floraya 於 08-10-28 00:14 發表

收到風又已經暗中裁緊啦喎

首頁

尾頁

跳至