跳至

首頁

尾頁

洋房

我想同bb做特區護照, 但唔知東涌邊度有幫bb影証件相呢?

複式洋房

我同囝囝係 PHOTO 2000 (Taste隔離)度影, 另外富東間晒相舖(唔記得個名)都有得影

大宅

富東個間平d架, 但係無得自己選相, taste個間就貴啦

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我試過自己喺屋企影
影到啱自己心水為止

之後囉去富東嗰間晒

佢會幫你執一執個siZe
$20半打
$30一打

洋房

原文章由 Wesley0701 於 08-10-27 23:37 發表
我同囝囝係 PHOTO 2000 (Taste隔離)度影, 另外富東間晒相舖(唔記得個名)都有得影

Taste隔離有咩? 我擒日去問, 佢話有得影只得晒相, 係唔係taste同優之良品中間嗰間ar?

洋房

原文章由 laubbbb 於 08-10-28 11:00 發表
富東個間平d架, 但係無得自己選相, taste個間就貴啦

富東商場?? 叫咩名ar? 我問過富東間柯達, 佢話冇得同咁細個bb相wo!!

洋房

原文章由 yennie 於 08-10-28 12:42 發表

我試過自己喺屋企影
影到啱自己心水為止

之後囉去富東嗰間晒

佢會幫你執一執個siZe
$20半打
$30一打 ...

自己影? 用數碼相機得唔得ar? 係唔係攞張咭去晒ar?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 <i>Charlotte07</i>
<br />
富東商場?? 叫咩名ar?  我問過富東間柯達, 佢話冇得同咁細個bb相wo!!
<br />

唔知叫咩名
喺一樓架
喺間酒樓嗰邊
如果你由東薈城行過去過天橋,行到去大家樂
一路直行,經過波仔,再行過酒樓同美容院之間就見到

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 <i>Charlotte07</i>
自己影?  用數碼相機得唔得ar?  係唔係攞張咭去晒ar?
<br />

咪就係用自己部數碼相機影囉

我之前同我5個月大既女影,我放佢喺張床到影(張床單係cream,所以ok)
再唔係就要你/你老公抱起佢,以wall做背影咁影

係攞張咭畀佢,話咗要邊張,要晒證件相就ok

複式洋房

係呀, 係taste同優之良品中間嗰間呀, 我上個月先同囝囝影完, 富東間柯達我都有去, 不過囝囝唔肯自己影, 所以先去PHOTO 2000, 佢地叫我抱住囝囝隔開少少影, 跟住佢地再幫我CUT翻囝囝個樣出黎, 都OK架

你BB幾大呀 ? 我囝囝上個月就20個月大

洋房

原文章由 Wesley0701 於 08-10-29 00:15 發表
係呀, 係taste同優之良品中間嗰間呀, 我上個月先同囝囝影完, 富東間柯達我都有去, 不過囝囝唔肯自己影, 所以先去PHOTO 2000, 佢地叫我抱住囝囝隔開少少影, 跟住佢地再幫我CUT翻囝囝個樣出黎, 都OK架

你BB幾大呀 ? ...

我同bb影左相la, 今個月尾可以攞特區蘐照la
我個女就黎十二個月

複式洋房

I brought my kids to tsing yi photo-max, the quality was good. they would try to take some for you to choose the best.

大宅

攞特區passport要留意用白色底色, 富東果間都影得OK !

首頁

尾頁

跳至