跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我星期6去左...天樂幼稚園開放日..原來入面都真係幾大wo..
亞女都好鍾意...唔知天水圍仲有冇同類形既幼稚園呢?
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

複式洋房

我都去左open day呀,都覺得唔錯...你bb係咪讀N1定係K1?

複式洋房

我bb..報下年k1..lo....今個星期6都去天盛邨果間天主教幼稚園開放日!! 不過e間就暫時冇全日制..但我先幾日打電話去問過幾時會有全日制!! 學校就同我講..原來佢地已經申請緊全日制,但政府仲未有指示lo==" 佢就叫我去留位先lo....
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

別墅

Hi, 我女女讀緊英藝n1, 聽日有個環球嘉年華會, 下午1-4時, 唔知其他家長可否入去玩呢?

我覺得呢間學校教得幾深, 而家每日都有功課做, 老師教得唔錯, 又會俾電話我講下小朋友係學校嘅情況,

不過, 好似無固定課室, 我8月去接放學, 日日都唔同課室, 之後搭校車就唔知啦

我個女講野慢人9個月, 所以都問唔到佢鍾唔鍾意間學校, 不過我見佢係屋企成日唱學校d歌, 我估佢鍾意掛

公爵府

畀面勳章

原文章由 chatyan83 於 08-10-20 13:33 發表
我星期6去左...天樂幼稚園開放日..原來入面都真係幾大wo..
亞女都好鍾意...唔知天水圍仲有冇同類形既幼稚園呢?

德怡同聖葉理諾都係獨立校舍架, 類似天樂~

公爵府

畀面勳章

原文章由 chatyan83 於 08-10-24 09:05 發表
我bb..報下年k1..lo....今個星期6都去天盛邨果間天主教幼稚園開放日!! 不過e間就暫時冇全日制..但我先幾日打電話去問過幾時會有全日制!! 學校就同我講..原來佢地已經申請緊全日制,但政府仲未有指示lo==" 佢就叫我去 ...

係呀..佢地冇全日制架~~ 我都會報呢間呀, 唔知大家有冇機會做同學仔~

大宅

我都覺得天樂環境唔錯,

唔知聖葉理諾係邊度呢??

公爵府

畀面勳章

原文章由 ^Vivi^ 於 08-10-28 13:21 發表
我都覺得天樂環境唔錯,

唔知聖葉理諾係邊度呢??

天盛消防局o個度呢~

複式洋房

其實聖葉理諾E間幼稚園...黎緊09年度可能會有全日制班喇^^" 上次開放日時我已經問過D職員^^"佢地仲等緊政府批唔批..不過我覺得佢地講比家長聽既時間要等太耐...要等到下年4月倒先知有冇全日制...咁如果冇..到時點算..不過依家天樂都約左我女女11月22號去面試,希望成功啦

首頁

尾頁

跳至