想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本身 cycle 26-28 days, 今日已经係 day 32, M仲未黎,尋日用棒棒 check 又無 bingo,亦無胸漲之類嘅bingo跡象,咁我本身黃體唔夠有用緊藥,以前用到M來就停藥,依家都唔知係咪要繼續用藥,好煩,有無人 bingo左會無跡象又check 唔到嘅呢?咁我應該點做呢?

男爵府

醒目開學勳章

我同你情況都好似架!我本身cycle 28 days, 尋日check過無bingo,但係今日day 30都無m既跡象,我其實上一胎有個仔既時候都係第一次check唔到bingo,但過咗多7日再check就bingo咗啦!所以你睇多幾日先啦!

我都係等多幾日先再check吓!但最好呢段時間唔好食涼野住啦!

原文章由 袁太 於 08-10-28 11:56 發表
我本身 cycle 26-28 days, 今日已经係 day 32, M仲未黎,尋日用棒棒 check 又無 bingo,亦無胸漲之類嘅bingo跡象,咁我本身黃體唔夠有用緊藥,以前用到M來就停藥,依家都唔知係咪要繼續用藥,好煩,有無人 bingo左會無跡象又check ...

大宅

Karie,
如果係就好啦,我都唔記得左生個女時係點添,希望我地都 bingo啦。

原文章由 Karie 於 08-10-28 12:13 發表
我同你情況都好似架!我本身cycle 28 days, 尋日check過無bingo,但係今日day 30都無m既跡象,我其實上一胎有個仔既時候都係第一次check唔到bingo,但過咗多7日再check就bingo咗啦!所以你睇多幾日先啦!

我都係等多幾日 ...

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我最近cycle係29-33日, 對上一次m係9月25日, 原本預計10月24-25日m小姐到, 但到今日仲未見m小姐縱影, 尋晚用d仔排卵條check只係得粗水印線, 明顯, 但唔深色, 用驗孕條check就白雪雪, 我都諗住遲多幾日, 下星期先再check有無bingo

大宅

畀面勳章

我cycle通常係25-30, 尋日day29, 醫生check 過係-ve, 今日m小姐仲未來, 而家我只有胸漲, 臉上出左粒粒...

[ 本文章最後由 blittle 於 08-10-29 10:25 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

我 80日啦 , 未m到呀 煩呀 check 冇 bingo 呀 等待中呀

大宅

80日?
原文章由 叮噹小孩 於 08-10-28 14:47 發表
我 80日啦 , 未m到呀 煩呀 check 冇 bingo 呀 等待中呀

大宅

大宅

畀面勳章

80 days...... mouth:

子爵府

好媽媽勳章

是呀 因有 PCOS 囉

大宅

原文章由 CK_鼠鼠 於 08-10-28 12:28 發表
我最近cycle係29-33日, 對上一次m係9月25日, 原本預計10月24-25日m小姐到, 但到今日仲未見m小姐縱影, 尋晚用d仔排卵條check只係得粗水印線, 明顯, 但唔深色, 用驗孕條check就白雪雪, 我都諗住遲多幾日, 下星期先再ch ...

我同你一樣ar!! 唯有等la!!

大宅

等眞係好煩呀。

大宅

原文章由 袁太 於 08-10-28 15:10 發表
等眞係好煩呀。

無計la, 一係去醫生到照超聲波cfm無bingo,再依食催經藥.(上次我等咗2個月ar, )去咗到照 伍x華$ 1300....今個月我真係等佢黎la, 唔想幫醫生打工!

伯爵府

原文章由 marie2008 於 08-10-28 15:04 發表

我同你一樣ar!! 唯有等la!!

有時真係等到個人好忟, 我成日都覺得, 唔bingo就算, 最怕係無bingo, 但m小姐又唔肯黎, 依家我都好驚係咁

大宅

原文章由 CK_鼠鼠 於 08-10-28 15:35 發表

有時真係等到個人好忟, 我成日都覺得, 唔bingo就算, 最怕係無bingo, 但m小姐又唔肯黎, 依家我都好驚係咁

完全明白....真係麻煩!! 做女人唔易做AR

伯爵府

原文章由 marie2008 於 08-10-28 15:44 發表

完全明白....真係麻煩!! 做女人唔易做AR

不過生兒育女呢個神聖任務亦只有女人可以勝任

大宅

就係 law,最忟係等,得就得唔得就下round 啦,患得患失,有少少 feeling 又去 toilet 睇係咪M小姐...

大宅

原文章由 袁太 於 08-10-28 15:57 發表
就係 law,最忟係等,得就得唔得就下round 啦,患得患失,有少少 feeling 又去 toilet 睇係咪M小姐...

我都慣ga la!! 患得患失真係唔好受!! 我都就黎癲ga la!!

大宅

畀面勳章

你地有冇keep住量體溫, 因為我體溫仍keep 住36.70以上, 今日day31, 有成36.86

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 blittle 於 08-10-29 10:24 發表
你地有冇keep住量體溫, 因為我體溫仍keep 住36.70以上, 今日day31, 有成36.86

你有無驗下呀?高溫左幾多日?

首頁

尾頁

跳至