跳至

首頁

尾頁

別墅

29 Oct 無人參加取消左啦, 唔好意思呀~~依家改左11月2日(星期日) 11:00 - 1:00 pm, 有興趣就報名啦~~

其實我原本就自己幾個朋友同bb係屋企攪哈佬喂party既, 諗諗下不如睇下有無其他TKO Mami 一齊玩啦. 如果我地有得10零個bb一齊玩, 就可以係club house book 間房, 叫外賣, 一齊開party 啦. 有興趣既就pm 我啦~~

地點 : 蔚藍club hosue
日期 : 10月29日(星期3)
時間 : 5:15pm - 7:15pm
費用 : 房租 $110/hr +食物

大家如果已經有造型服都可以著架 (因為我地幾個朋友已經準備左), 就算無, 都可以當普通bb gathering 咁一齊玩, 我都知急左d, 所以如果今日6:00pm 前無足夠mami 有興趣, 我地就自己係屋企玩lu~~

[ 本文章最後由 qq281207 於 08-10-30 00:31 編輯 ]

民房

eee~我見你bb抱住o個兩個公仔我阿b都好鍾意的~~係唔係迪士尼美語世界的~~我想問下對你bb有冇幫助呀~~同埋大約幾多$$呀~~因為我有一隻damo我bb好鍾意睇~~但有人比左d
noddy我個bb睇~~所以我都唔知好唔好再買迪士尼o個套~~!想問下你意見呀~~!!!thx

原文章由 qq281207 於 08-10-28 13:04 發表
其實我原本就自己幾個朋友同bb係屋企攪哈佬喂party既, 諗諗下不如睇下有無其他TKO Mami 一齊玩啦. 如果我地有得10零個bb一齊玩, 就可以係club house book 間房, 叫外賣, 一齊開party 啦. 有興趣既就pm 我啦~~

地點 ...

禁止訪問

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #3 ck2005ml 的文章

我都唔得!!! 我聽日放假, 不過同b女去disneyland!!

禁止訪問

大宅

我都想參加呢,不過要返工~我都有件造型服架,如果有得著出黎玩就好啦,都好得意架!

男爵府

WHY係平日??? 嗚嗚嗚!無得去....
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

別墅

我諗聽日大家都係嚟唔到架啦, 咁我就自己同朋友係屋企玩啦.

其實我都係覺得橫掂買左件造型衫, 同多d bb 一齊玩, 影下相, 唔好浪費麻 . 我星期6, 日都得架, 不過剛剛打去我屋企個club house問, d 房full 哂啦.

其實有無媽咪呢個星期6 or 日, 屋企club house 可以book 到房呀, 咁我地又可以當普通bb gathering, 又可以著多次造型服影下相囉 (雖然哈佬喂已經過左)

別墅

回覆 #1 qq281207 的文章

我都係TKO MAMI, 我地住係將軍澳中心, 我地可以試下明天去BOOK, 睇下有無房啦...

別墅

原文章由 PollySiu 於 08-10-28 22:28 發表
我都係TKO MAMI, 我地住係將軍澳中心, 我地可以試下明天去BOOK, 睇下有無房啦...

不過又要睇下有無人報名先喎, 如果攪得成, 我ok 架~~

禁止訪問

別墅

回覆 #2 qq281207 的文章

將中既多用途room有位啊, 我已預訂了以下兩個時段 :
1) 11月1日(星期六) 12:00-14:002)
2) 11月2日 (星期日) 11:00-13:00
** 以上兩個日子, 我都係BOOK咗兩個鐘, 其實都可以只係BOOK一個鐘既! **

如果大家有興趣既話, 可以一齊玩啦!

大宅

原文章由 PollySiu 於 08-10-29 11:06 發表
** 以上兩個日子, 我都係BOOK咗兩個鐘, 其實都可以只係BOOK一個鐘既! **

如果大家有興趣既 ...

唔該晒polly!我地會星期日出席,到時見啦!
因為我不熟將軍澳,請問是在港鐵將軍澳站落車嗎?
同埋我地點聯絡呢?係邊度等?

[ 本文章最後由 蛋撻 於 08-10-29 15:40 編輯 ]

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

I would like to join too ~ how can I contact you ? Where will we meet ?

[ 本文章最後由 Lqueenie 於 08-10-29 14:35 編輯 ]

複式洋房

Hi I'm interested as well and would like to join the Nov 2 11:00-13:00 session. Pls kindly count me in and confirm

別墅

平日要返呀! 星期六,日我都得....會唔會pm phone no. 比我地, 到時約係邊度等!

好開心有tko halloween party!

原文章由 PollySiu 於 08-10-29 11:06 發表

如果大家有興趣既 ...
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

咁即係攪得成啦, PollySiu 妳幾時要落實比錢book 場呀, 我地駛唔駛先入錢比妳, 食物方面駛唔駛訂呀? 我地又點contact 妳呢?

不如confirm 會參加既媽咪報名啦: -

TKO 哈佬喂Party (雖然過左)

地點 : 將軍澳中心多用途room
(將軍澳港鐵站)
日期 : 11月2日 (星期日)
時間 : 11:00-13:00

報名

1. PollySiu
2. 蛋撻
3. Lqueenie
4. sky_katelyn
5. minako
6. qq281208 (2A1B)

[ 本文章最後由 qq281207 於 08-10-30 00:36 編輯 ]

大宅

係喎qq,都要訂d野食喎!

報名

1. PollySiu
2. 蛋撻 (2A1B)
3. Lqueenie
5. minako

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

報名

1. PollySiu
2. 蛋撻 (2A1B)
3. Lqueenie (2A1B)
5. minako

別墅

回覆 #7 蛋撻 的文章

無錯, 係將軍澳站出!

您可以電話聯絡我, 我會PM我既電話俾您!

首頁

尾頁

跳至