夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

賤人!都已經唔知係第幾次你掉地我同我仔自己走左去!今日你走我已經無晒感覺,仲要同我講“你唔好後悔”,我念你個腦一定係有問題,唔好後悔個個係你個pk,不過我都超唔想你後悔!唔該你唔好再返來!真係唔想再hurt 多次。我只係想你快d 死!等我同個仔可以羅保險金!so, God! please! hope you will die as soon as possible!

[ 本文章最後由 三月媽咪 於 08-11-3 19:20 編輯 ]

珍珠宮

你老公重咩事呀?

玩離家出走?
好好過每一天......

別墅

佢成日都係甘加啦,自己唔高興就係甘,一d都唔似個男人,一d responsibility 都無take!

別墅

同教仔一樣, 要狠狠比個教訓佢, 話佢知要走呢世都唔好再返屋企, 如果比佢返黎先要佢應承呢世都唔准離家出走

男爵府

佢真係唔可以承擔責任.. 咁佢通常一出走幾時返.. 你地最好平心靜氣地傾.. 好傷感惰ga..

別墅

原文章由 <i>Ashley0605</i> 於 11/3/08 08:16 PM 發表
同教仔一樣, 要狠狠比個教訓佢, 話佢知要走呢世都唔好再返屋企, 如果比佢返黎先要佢應承呢世都唔准離家出走

哇!都唔知道講左幾多次啦!做過幾多次啦。。。
佢自己成日都話佢走左就唔會再返啦,結果又返來,又鬧交,次次都係甘!唉,真係激死。。。好憎佢,其實我心知佢自己唔愛我加啦,佢返唔返來都甘啦,佢又唔會對我好d。真傷心!

別墅

一定要做d激烈行動等佢知驚, 如果無效咁打定輸數都得啦!

別墅

點激烈行動d??
有無計仔?

珍珠宮

醒目開學勳章

換門鎖ok嗎?

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係我即刻去換門鎖

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Amanda2025 於 08-11-4 11:49 發表
係我即刻去換門鎖

PACK 好埋佢d行李!!

但樓主想清楚未呢???以後如後呀!!!!

男爵府

換門鎖加行李 , 我諗佢今次都知驚

侯爵府

好媽媽勳章

換門鎖加PACK 好埋佢d行李 and put them to your 99's home!! If he want you open the door for him, just tell him his 行李 already put in his parents' flat........ (let your 99 know he went out ........)

別墅

各位:

換lock 我啊爸唔比,因為佢係屋主==
我renting his lower level.

pack 行里, 試過啦。佢自己羅都試過!

比99知,都識過,不過我 99 唔係人,明知道係佢個仔唔岩仲要我tum 返佢個仔返屋企!仲要日日call 我tum !

點算?唉,我念都係算啦,佢都唔愛我家啦。遲早都會離婚!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 三月媽咪 於 08-11-4 12:38 發表
各位:

換lock 我啊爸唔比,因為佢係屋主==
我renting his lower level.

pack 行里, 試過啦。佢自己羅都試過!

比99知,都識過,不過我 99 唔係人,明知道係佢個仔唔岩仲要我tum 返佢個仔返屋企!仲要日日call 我tum !

點算?唉,我 ...

妳係想嚇佢, 定真係想分開先, 我想妳阿爸都係唔想妳離婚, 所以唔俾妳換LOCK, 反而如果真係想離婚, 好易啫, 妳可去單方面申請, 到時俾張分居協議書佢簽就係LA!!! 如果仲想挽救, 不如揾社工LA!!!

別墅

我都想離婚係甘easy, 如果係甘早就離左婚啦。。。 呢到離婚要錢,我無錢,我係student,如果離婚個仔一定係佢既。。。點離。。。唉,佢次次鈔完大禍又返來tum 返我,我又心軟一次又一次甘forgive him

大宅

帶埋個仔離家出走, 自己搵工, 重新做人

別墅

講就而。。。。我甘辛苦讀左一半挨左甘耐,我唔讀埋佢會好對唔住自己同我屋企人。。。。

民房

為小朋友好好想下他的感受吧!!!!

別墅

所以。。。我真係唔想佢再返來。。。唔想再係個仔面前同佢嘈,其實,大家根本就夾唔來。再下甘落去,只係會搞到大家都憎恨大家。好想separate,但係佢次次都要返來。

首頁

尾頁

跳至