跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我剛見太和商務做特價$11.7,
唔清楚其他商務有無咁平!
(我只是見到幾平,因已有一盒,故無買亦無開來看,但有mami話質料好差,各位想買的請看清楚才決定!)

[ 本文章最後由 wong2323 於 08-11-7 18:58 編輯 ]
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

TKS 報料呀!!!

男爵府

嘩,仲平過街邊同交具舖,我見佢地都賣緊$20.
原文章由 wong2323 於 08-11-6 15:28 發表
我剛見太和商務做特價$11.7,
唔清楚其他商務有無咁平!

複式洋房

我見到大埔廣場車仔檔有得買.有$38,$68$98三款,有書有答案.

原文章由 fanfung 於 08-11-6 17:06 發表
嘩,仲平過街邊同交具舖,我見佢地都賣緊$20.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

嘩!超貴!!!!真係多得阿so!!!
原文章由 pw168pw 於 08-11-6 18:35 發表
我見到大埔廣場車仔檔有得買.有$38,$68$98三款,有書有答案.

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

岩岩係大眾買15蚊
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

子爵府

BK Milk勳章

等我又搵下其他商務先

禁止訪問

別墅

回覆 #7 kidcute 的文章

商務個盒IQ珠質料極度唔掂,張答案紙同膠珠的顏色又唔對,我老公一見到要我立刻放落垃圾桶,佢話依d膠一定有毒喎,如果真係想買比小朋友玩我覺得買盒好d,我就係週圍揾唔到點知見到商務$11.7以為自己今次勁啦買到平野,睇都冇睇就買左

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

商務個盒IQ珠質料同顏色極度唔掂, 我睇完之後都無買

原文章由 小烏龜 於 08-11-7 09:30 發表
商務個盒IQ珠質料極度唔掂,張答案紙同膠珠的顏色又唔對,我老公一見到要我立刻放落垃圾桶,佢話依d膠一定有毒喎,如果真係想買比小朋友玩我覺得買盒好d,我就係週圍揾唔到點知見到商務$11.7以為自己今次勁啦買到平野,睇都冇睇 ...

首頁

尾頁

跳至